logo

کد خبر : 19157
تاریخ خبر : 1395/04/15
 ثبت‌نام 210 واحد صنعتی آمل برای اخذ تسهیلات سرمایه در گردش و ثابت

ثبت‌نام 210 واحد صنعتی آمل برای اخذ تسهیلات سرمایه در گردش و ثابت

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">فرماندار آمل گفت: تاکنون 210 واحد صنعتی و کشاورزی برای رفع مشکلات و رونق&zwnj;بخشی تولید برای اخذ تسهیلات سرمایه در گردش و سرمایه ثابت در سامانه بهین&zwnj;یاب ثبت&zwnj;نام کردند.<br /> </span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ احمد منفرد به مناسبت روز صنعت و معدن در جمع خبرنگاران، با اشاره به اینکه این شهرستان دارای چهار شهرک صنعتی مهم است، اظهار کرد: بیش از 570 واحد صنعتی در شهرک‌های آمل مستقر بوده که بیش از 361 واحد آن با پرسنل بیش از 10 نفر هستند.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر از این تعداد واحدهای تولیدی 213 واحد فعال بوده و در جمع 14 هزار و 711 نفر در آنها اشتغال دارند، افزود: شهرستان آمل در بخش اشتغال و سرمایه‌گذاری رتبه نخست مازندران را در اختیار دارد.

فرماندار آمل با تأکید بر اینکه 67 طرح نیمه‌تمام بالای 60 درصد با سرمایه‌گذاری 2 هزار و 698 میلیارد ریال در این شهرستان داریم، ادامه داد: این طرح‌ها پس از تکمیل، زمینه برای اشتغال بیش از 2 هزار و 300 نفر را فراهم می‌کنند.

آمل 68 درصد صادرات مازندران را در اختیار دارد

این مسؤول یادآور شد: از بین 313 واحد بزرگ با پرسنل بیش از 50 نفر در مازندران به بیش از 53 واحد مربوط به شهرستان آمل تعلق دارد و آمل در این بخش هم رتبه برتر مازندران را در اختیار دارد.

منفرد با اعلام اینکه 68 درصد صادرات مازندران به واحدهای تولیدی شهرستان آمل اختصاص دارد، اظهار کرد: از مجموع 424 میلیون دلار صادرات مازندران در سال گذشته میزان 66 درصد آن معادل بیش از 282 میلیون دلار سهم شهرستان آمل بوده است.

وی گفت: در این بین با رشد 19 درصدی از نظر ارزشی و رشد 15 درصدی از لحاظ وزن نسبت به سال 93 در رتبه نخست صادرات مازندران جای داریم.

آمادگی لازم برای صادرات فرآورده‌های لبنی آمل به پاکستان

فرماندار آمل با اعلام اینکه برای نخستین‌بار در سال‎جاری محصولات لبنی شهرستان آمل به کشور روسیه صادر شد، افزود: آمادگی لازم برای آغاز صادرات به پاکستان وجود دارد.

وی ادامه داد: توسعه شهرک صنعتی امامزاده عبدالله، تکمیل مجتمع بنکداران و پایانه صادرات برنج، ایجاد گروه نظارت معدن در آمل، ایجاد مجتمع شن و ماسه با هدف تمرکز فعالیت معدنی در یک نقطه برای کاهش هزینه‌ها و دسترسی آسان‌تر مصرف‌کنندگان به مصالح استاندارد و کمک موثر به کاهش آلودگی رودخانه هراز از اقدامات زیربنایی برای توسعه آمل بوده است.

منفرد با تأکید بر اینکه شهرستان آمل با تعداد 40 واحد معدنی قطب اصلی مصالح ساختمانی و زیربنایی مازندران است، گفت: تاکنون 210 واحد صنعتی و کشاورزی برای رفع مشکلات و رونق‌بخشی تولید جهت اخذ تسهیلات سرمایه در گردش و سرمایه ثابت در سامانه بهین‌یاب ثبت‌نام کردند که حدود 40 درصد از این تعداد واحدهای بخش کشاورزی هستند.

 

فارس