به گزارش مازند اصناف؛ محمد محمدپور شامگاه چهارشنبه در همایش استانی گرامیداشت روز صنعت به میزبانی آمل اظهار کرد: سالهای گذشته شرایط بسیار سختی برای صنعت و تجارت رقم خورد ولی ناامید برای در اختیار گرفتن ابتکار عمل به دست خود نبودیم.
وی با اشاره به دریافت پروانه بهرهبرداری 540 واحد تولیدی جدید یا خط جدید برای تولید با اعتباری بالغ بر یکهزار و 700 میلیارد تومان سرمایه صنعتی که در گذشته محبوس بود، افزود: این میزان باعث رشد 40 درصدی نسبت به گذشته شد و یکهزار و 600 میلیون دلار صادرات را به همراه داشت.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران با بیان اینکه کارخانهای همانند کاله نخستین صادرات به کشور روسیه را چند ماه قبل انجام داد، تصریح کرد: به غیر از شیر در بخشهای رنگ، مواد اولیه و پارامترهای مشتریپسند از دیگر بخشها پیشی گرفتیم.
وی با اعلام اینکه مصوبه واگذاری زمین دیزل سنگین آمل به میزان 46 هکتار به مجموعه شهرک صنعتی به امضای رئیس امور اراضی کشور و کمیسیون ماده 21 درآمد و این مهم اکنون قابل اجرا است.
محمدپور با اشاره به پیشرفت حوزه اکتشافات و معدن در مازندران، بیان کرد: با توجه به میزان 5 هزار و 300 کیلومتر موقعیت صنعتی، با اضافه شدن مناطق علمکوه و هزارجریب فضای جدیدی را ایجاد کردیم.
وی با اشاره به اینکه البرز مرکزی با همکاری شرکت آفریقای شمالی به زودی با افتتاح ذغالشویی قدیم خاورمیانه بهربرداری میشود، متذکر شد: این مکان 40 سال تخریبی بوده و احیای شرکت سلولزی با 600 میلیون تومان اعتبار در دستور کار است.
محمدپور با تأکید بر اینکه رونق در کشور باعث از بین رفتن رکود میشود، ادامه داد: باید مسؤولان برنامه ششم توسعه را دریابند و به منویات رهبر در مورد صنعت عمل شود.
وی با اشاره به لزوم کارآفرینمحور بودن جامعه، گفت: کارآفرین دارای اهمیت زیادی است و باید به کارآفرینی توجه شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران با اشاره به اینکه فاصله قیمت مصوب ارز با قیمت خرید آن نخستین قدم در اقتصاد هند است، افزود: ولی در ایران فاصله فاحش نسبت به نرخ ارز داریم.
وی با بیان اینکه یکهزار و 700 واحد مازندران دارای پروانه بهرهبرداری و ایجاد اشتغال بالای 10 نفر هستند، ادامه داد: در مجموع تعداد 2 هزار واحد تولیدی در استان وجود دارند که میزان 34.2 درصد آنها تعطیل بوده و 66.8 درصد هم فعال و نیمه فعال هستند.
فارس مازندران