به گزارش مازند اصناف؛ سید شبر موسوی از بیمه 2 هزار و 473 هکتار اراضی شالیزاری میاندورود خبر داد و گفت: با همکاری تنگاتنگ کارشناسان مراکز خدمات جهادکشاورزی و عاملین صندوق بیمه محصولات کشاورزی در شهرستان میاندورود بیمه اراضی شالیزاری انجام شد.
وی با اشاره به اینکه ایران از لحاظ بلایای طبیعی جزء 10 کشور بلاخیز طبیعی جهان است پس از رسانهها خواست تا در زمینه مزایای بیمه کردن محصولات کشاورزی اطلاعرسانی کنند تا شاهد ترغیب بیشتر کشاورزان برای بیمه کردن محصولات خود باشیم.
مدیر جهاد کشاورزی میاندورود همچنین از کشاورزان برنجکار شهرستان خواست با انجام بیمه شالیزار در برابر خشکی و دیگر حوادث غیرمترقبه در هنگام وقوع خسارت از مزایای بیمه محصولات کشاورزی استفاده کنند.
موسوی در ادامه با بیان اینکه بیش از 76 درصدد نشاکاری در شهرستان میاندورود بهصورت مکانیزه انجام شد، افزود: نشاکاری در سطح 8 هزار و 122 هکتار از ارزاضی زراعی شهرستان میاندورود پایان پذیرفت که از این مقدار در 6 هزار و 200 هکتار بهصورت کشت مکانیزه انجام شد.
وی اضافه کرد: این شهرستان دارای 9 بانک نشا فعال است که پاسخگوی شالیکاران منطقه هستند.
موسوی با تاکید بر اینکه در سالهای نه چندان دور تولید برنج بسیار رنجآور و مشقت بار بوده و موجب بیمیلی جوانان به کشاورزی شده بود، تصریح کرد: با گسترش توسعه مکانیزاسیون و با مشاوره و توصیههای فنی کارشناسان جهاد کشاورزی و تخصیص اعتبارات مناسب در این بخش توسط وزرات مطبوع، سبب کاهش سختی و مشقت در این بخش شده و اشتیاق کار را دوباره به نسل جوان شالیکار بازگردانده است.
موسوی از جمله مزایای کشت مکانیزه برنج را کاهش سختی کار، صرفه جویی در وقت و انجام به هنگام عملیات کشاورزی، افزایش محصول، افزایش بهره وری، کاهش ضایعات و صرفه جویی در مصرف آب در نتیجه کاهش هزینههای تولید برشمرد به طوری که حدود 50 درصد هزینههای جاری کشت برنج را نسبت به روش سنتی کاهش میدهد.
وی همچنین از عرضه روزانه 5 هزار کیلوگرم گوشت قرمز و 35 هزار کیلوگرم گوشت سفید در میاندورود به بازار مصرف خبر داد و گفت: در ماه مبارک رمضان مصرف پروتئین (گوشت قرمز و سفید) به مراتب افزایش مییابد.
مدیر جهاد کشاورزی میاندورود در پایان اظهار کرد: شهرستان میاندورود دارای 121 هزار راس واحد دامی و 81 واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت 1 میلیون و 200 هزار قطعه در هر دوره است.
میانخبر