logo

کد خبر : 18579
تاریخ خبر : 1395/03/03
مدیریت صدور واحد جدید خبازی در رامسر/فعالیت 3650 واحد صنفی
رئيس اداره صنعت، معدن و تجارت رامسر خبرداد:

مدیریت صدور واحد جدید خبازی در رامسر/فعالیت 3650 واحد صنفی

<p><span style="font-size: larger;">رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت رامسر گفت: به دلیل تعدد واحدهای صنفی، صدور واحدهای جدید خبازی در رامسر مدیریت می شود.</span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ حمیدرضا حسیبی  اظهار کرد: طی امسال  2 هزار و 300 مورد بازرسی از واحدهای صنفی شهرستان رامسر به عمل آمد که در حدود 150 فقره پرونده تخلف صنفی به ارزش 147 میلیون و 223 هزار و 400 ریال به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.

وی تصریح کرد: در روزهای نوروز و تابستان که شاهد ورود مسافران و گردشگران فراوانی در این شهرستان هستیم علاوه بر دستورالعمل‌های ابلاغی استان، بازرسی مشترک ادارات مانند شبکه بهداشت، تعزیرات حکومتی، نیروی انتظامی و فرمانداری در سطح شهر انجام می‌شود و در مراکز توزیع میوه، خواروبارفروشی‌ها و سایر صنوف نظارت صورت می‌گیرد.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت رامسر خاطرنشان کرد: در مواقعی قیمت برخی از کالاها با نوسان روبه‌رو می‌شود و تغییر می‌کند و این امر به عرضه  تقاضای آن کالا بستگی دارد اما در مقایسه با بسیاری از کالاها قیمت در این شهرستان کمتر شده است و شکایت‌های مردمی نیز بسیار کاهش یافت.

حسیبی افزود: با توجه به اینکه در کنار اقدامات نظارتی، توسعه فروشگاه‌های بزرگ در دستور کار قرار دارد و تشویق سرمایه‌گذار برای ساخت این فروشگاه‌ها نیز صورت گرفته است که در ماه های اخیر 4 فروشگاه بزرگ در رامسر افتتاح شد.

وی همچنین با اشاره به کیفیت نان در این شهرستان، اظهار کرد: در مورد ارتقای کیفیت پخت نان در واحد‌های خبازی در دو سال گذشته اقدام مشترکی با اعضای کارگروه شورای آرد و نان شهرستان صورت گرفته که موجب افزایش کیفیت پخت نان شده است.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت رامسر با بیان اینکه آرامش و رضایت مردم و مسافران در این شهرستان به وجود آمده است، گفت: کالاهای سبد خانوار در این فروشگاه‌ها تا 20 درصد زیر قیمت بازار ارائه می‌شود که از شهرستان‌های همجوار در استان گیلان نیز برای خرید به این مراکز مراجعه می‌کنند.

حسیبی افزود: نکته جالب این موضوع است که بسیاری از تلفن‌های شکایت از سوی افراد سودجو صورت می‌گیرد که از ارزانی قیمت کالاهای اساسی در رامسر شاکی هستند.

وی خاطرنشان کرد: در رامسر 3 هزار و 650 واحد صنفی وجود دارد که در سامانه اصناف ثبت شده است و با توجه به حذف شدن سقف و تعداد رسته‌ها محدودیتی برای صدور پروانه‌ها وجود ندارد.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت رامسر گفت: چالشی که در این شهر وجود دارد تعداد واحد‌های خبازی است که با هماهنگی استانداری مازندران بر اساس دستورالعمل‌های ابلاغی صدور جواز جدید در این واحد مدیریت می‌شود.

وی تصریح کرد: توسعه کارگاه‌های متمرکز و نیمه متمرکز قالیبافی، ساماندهی اتحادیه فرش دستبافت، نظارت بر برداشت‌های غیرمجاز و جلوگیری از آنها، پیگیری تقاضای حوزه صنعت در مورد صدور جواز تاسیس و پروانه بهره‌برداری و طرح توسعه با هماهنگی سازمان صنعت و تجارت و معدن استان مازندران برخی از فعالیت‌های اداره صنعت و معدن رامسر است.

حسیبی با اشاره به اینکه کمیسیون نظارت مهم‌ترین مرجع قانون‌گذاری حوزه اصناف است، گفت: در حوزه اصناف جلسات ماهانه کمیسیون نظارت شهرستان برگزار می‌شود و برگزاری انتخابات اتحادیه‌های صنفی و اتاق اصناف و نظارت بر عملکرد اتحادیه‌ها، رسیدگی به شکایات مردمی و سامانه ستاد خبری 124 انجام می‌شود.

وی افزود: اطلاع‌رسانی در حوزه بازرگانی خارجی به صادرکنندگان و بازرگانان شهرستان، بازرسی منظم از مراکز عمده فروشی، انبارها، سردخانه‌ها، واحدهای تولیدی و بازدید از واحدهای صنعتی در دستور کار این اداره قرار دارد.

 

 

خبرگزاری ایسنا منطقه مازندران