حسن مکرمی صبح امروز در گفتوگو با خبرنگار مازند اصناف از ساماندهی سورتینگ های مرکبات مازندران در آینده ای نزدیک خبر داد.
وی با اعلام این مطلب افزود: طرح ساماندهی سورتینگ های مرکبات که از یکسال و نیم پیش در دست بررسی است؛ با پیش قدمی مازندران در تنظیم و پیشنهاد ضوابط در کشور در حال آماده سازی است.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، بهداشتی و آرایشی علوم پزشکی مازندران اظهار کرد: این طرح در طی چند جلسه با دستگاه های ذیربط و بویژه کارگروه تغذیه و سلامت استانداری مطرح شد و کلیات به دستگاه های مرتبط و متبوع سازمان ها ابلاغ شد.
مکرمی تصریح کرد: طی این مدت جهت اطلاع رسانی و بررسی جوانب طرح، جلساتی نیز با نمایندگان سورتینگ داران مازندران برگزار شد که امیدواریم تا قبل از برداشت مرکبات سال جدید، شاهد صدور پروانه بهره برداری بهداشت برای سورتینگ های استان باشیم.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، بهداشتی و آرایشی علوم پزشکی مازندران در پایان متذکر شد: یکی از ویژگی های بارز این طرح، تعیین یک کارشناس صنایع غذایی برای هر 5 سورتینگ استان است تا در مسیر فعالیت این واحدها، نظارت ها، توصیه ها و مشورت های لازم در اختیار فعلان این حوزه قرار گیرد.
انتهای پیام/