logo

کد خبر : 18479
تاریخ خبر : 1395/02/28
چرا صادرات ماءالشعیر ایرانی کاهش پیدا کرد؟

چرا صادرات ماءالشعیر ایرانی کاهش پیدا کرد؟

<p style="text-align: justify;"><span style="font-family: Tahoma;">در هفدهمین نشست کمیسیون کشاورزی، آب و صنایع غذایی اتاق تهران، وضعیت صادرات محصولات کشاورزی و غذایی در سال 1394 برای دومین نشست پیاپی، مورد آسیب&zwnj;شناسی و بررسی قرار گرفت.&nbsp; <br /> </span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ در این نشست، دبیر انجمن تولیدکنندگان ماءالشعیر و مالت ایران دلایل کاهش صادرات محصولات این بخش را اعلام کرد.سید حمیدرضا کمال علوی با بیان اینکه از سال ۸۹ تا ۹۲، تولید شرکت‌های عضو این انجمن بین ۸۰۰ میلیون تا یک میلیارد لیتر بوده است، گفت: «تولید ماءالشعیر در ایران طی سال ۹۳ به ۲ میلیارد لیتر رسید حال آنکه در سال ۹۴ تولید این بخش مقداری کاهش یافت.»

او افزود: «مشکلات در تامین مواد اولیه به ویژه عوارض و تعرفه بالای واردات قوطی بسته‌بندی، و عدم تامین نیاز داخل توسط معدود شرکت‌های داخلی،  یکی از معضلات جدی واحدهای تولیدی این بخش است که بر صادرات محصولات با برند ایرانی نیز اثر منفی گذاشته است.»


منبع: خبر آنلاین