به گزارش مازند اصناف؛ به نقل از مهر، ایمان پویا مهر، عصر دوشنبه در جلسه تنظیم بازار شهرستان قائمشهر با اشاره به اینکه همه بازارچههای روستایی باید بومی و محلی باشند، اظهار داشت: بازارچههای محلی روستایی به چهار دهستان شهرستان قائمشهر محدودشده و بهصورت بومی محلی، محصولات روستاییان را در معرض فروش قرار خواهد داد.
معاون فرماندار قائمشهر تصریح کرد: تحریمهای ظالمانه و روابط اقتصادی پرتلاطم، موجب مداخله مستمر دولت در تنظیم بازار شده است.
پویا مهر با اشاره به تلاش در حوزه اقتصاد مقاومتی برای رونق کسبوکار، گفت: مغازههای حوزه شهری باید به متراژهای مناسبی برسند و در این راستا شهرداری میتواند برای تشویق تجمیع مغازهها، از آنان عوارض کسب نکند.
مدیرجهادکشاورزی قائمشهر با اشاره به پتانسیل خوب صندوقهای خرد زنان روستایی این شهرستان، گفت: زنان دوشادوش مردان درزمینهٔ اقتصاد خانواده فعالیت میکنند، که میتوانیم از محصولات آنان در مبادی ورودی شهر، بازارچه فروش دائمی محصولات بومی و محلی برگزار کنیم.
فرزین فرهادی بابیان اینکه مرکبات مازندران بهتنهایی قابلیت تأمین نیاز مرکبات کشور را دارد، عنوان کرد: مازندران ۲.۵ تا سه میلیون تن از مرکبات کشور را تولید میکند و این در حالی است که قائمشهر ازنظر میزان سطح کشت باغات مرکبات دومین شهر محسوب شده اما ازنظر ذخیره و انبار مرکبات رتبه نخست رادار است.
وی مشکل تولید مرکبات را قیمت تمامشده آن دانست و افزود: قیمت پرتقال ترکیه اگر وارد کشور شود کیلویی هزار و ۲۰۰ تا هزار و ۳۰۰ تومان است ولی قیمت تمامشده آن برای باغداران ما، گرانتر است.
فرهادی راهکار برونرفت از این مشکل را افزایش تولید در واحد سطح، مطرح کرد و گفت: برداشت متوسط تمام باغات دنیا بر اساس استانداردهای جهانی بین ۴۰ تا ۵۰ تن است ولی متوسط برداشت باغات مرکبات کشور ما ۲۰ تن است.
مدیرجهادکشاورزی قائمشهر در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در آستانه ماه مبارک رمضان هستیم وبه جهت اینکه این ماه مایحتاج مخصوص به خود را میطلبد ایجاد تنش در بازار قابلتصور است اما در دو سال گذشته با داریت فرماندار، در این زمینه مشکل خاصی نداشتیم.
وی ادامه داد: برای حفظ حقوق مصرفکننده و جلوگیری از تنش در بازار ماه مبارک رمضان بهاندازه کافی گوشت مرغ، گوشت قرمز و تخممرغ در طرح ضیافت به بازار تزریق خواهد شد و در قیمت مرغ هم هیچ تنشی نخواهیم داشت.
فرهادی پیشنهاد داد در قالب نمایشگاه طرح ضیافت یا فروشگاههای زنجیرهای اقلام مصرفی ماه رمضان از قبیل برنج، خرما و روغن هم در صورت نیاز توزیع شود.
وی با تأکید بر سلامت شیر بهعنوان به یک ماده غذایی مهم اما فناپذیر، اظهار داشت: هرچه به گرما نزدیک میشویم بهسلامت شیر باید توجه بیشتری داشته باشیم که در این راستا، ماستبندیها باید شرایط و ضوابط بهداشت را داشته باشند.
مدیرجهادکشاورزی قائمشهر گفت: بر اساس ضوابط اداره بهداشت شهرستان، هر واحد ماستبندی باید ۸۵ متر وسعت داشته باشد و اصناف نباید برای زیر این متراژ پروانه صادر کنند اما با توجه به اینکه سنوات گذشته ضوابط طور دیگری بود تعداد زیادی از ماستبندیهای شهرستان با زیر ۴۰ متر، مجوز گرفتهاند که یا باید ضوابط اداره بهداشت از ۸۵ متر کاهش یابد و یا اینکه ماستبندیهای خارج از این ضوابط پلمپ شوند.
انتهای پیام/