به گزارش مازند اصناف؛ فرزین فرهادی صبح امروز در جلسه هماهنگی و بررسی مسائل و مشکلات بخش کشاورزی و ارائه راهکارهای اجرایی این بخش، اظهار کرد: قائمشهر با احتساب کشت دوم دارای 35 هزار هکتار سطح زیرکشت محصولات زراعی است که 8 هزار و 400 هکتار مربوط به اراضی برنج است.
وی افزود: نیمی از شالیزارهای این شهرستان بهصورت مکانیزه کشت میشود و 100 درصد آن مکانیزه برداشت میشود.
مدیر جهاد کشاورزی قائمشهر با بیان اینکه این شهرستان در زمینه تولید مرکبات از ظرفیت بالایی برخوردار است، ادامه داد: 170 واحد سورت و ذخیرهسازی در این شهرستان فعال بوده اما واحدهای ذخیرهسازی در این شهرستان اندک است.
این مسؤول اضافه کرد: بهدنبال این هستیم در توسعه صادرات مرکبات فعالیت بیشتری داشته باشیم تا محصول مازاد را به کشورهای آسیای میانه صادر کنیم.مشکل اصلی ما در مرکبات صادرات پیلهوری است و صادرکننده بهصورت فردی و براساس منافع لحظهای خود در بحث صادرات اقدام به این کار میکند.
وی بیان کرد: برای توسعه صادرات باید اقدام به شکلگیری گروه تجاری و برند تجاری کرد تا توسعه صادرات پایدار و دامنهدار انجام شود.
مدیر جهاد کشاورزی قائمشهر در پایان گفت: برخی از زمینهای کشاورزی شهرستانهای قائمشهر، سوادکوه و جویبار از سد البرز آبگیری میشوند که این سد از آبگیری حداکثری برخوردار است اما شبکه کاملی ندارد و شبکه مدرن رودخانه تلار و سیاهرود معضلی است که چندین سال بهدلیل عدم تخصیص از شرکت آب منطقهای دچار مشکل است.
فارس