به گزارش مازند اصناف؛ علی یزدانی در جلسه شهرکهای صنعتی گیلان با اشاره به اینکه تولید محصول توسط واحدهای تولیدی جدید باید بازار داشته باشد اظهار کرد: ایجاد واحدهای تولیدی باید همراه با اشتغال باشد و دوباره تعطیل نشوند.
وی بر ایجاد حلقه کامل تولید در واحدهای صنعتی تأکید کرد و افزود: ویژگی صنایع کوچک سرعت در ایجاد اشتغال است ضمن اینکه نیاز به سرمایه کم و بومی بودن دانش از دیگر مزیتهای این واحدها است.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران با بیان اینکه بسیاری از صنایع کوچک کمتر از ۱۰ نفر ایجاد اشتغال دارند، تصریح کرد: کاهش هزینهها و قیمت تمام شده از جمله ویژگی صنایع کوچک است.
یزدانی از حمایت از صنایع کوچک و متوسط حتی در کشورهای پیشرفته خبر داد و بیان کرد: صنایع کوچک در تمام کشورها دارای سازمان بوده و بانک دارند.
وی به پیشنهاد ایجاد بانک صنایع کوچک در قالب برنامه ششم توسعه کشور اشاره کرد و گفت: تشکیل بانک مذکور ضرورت است و این موضوع را به وزیر صنعت، معدن و تجارت پیشنهاد کردیم.
رئیس هیأت مدیره سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران با اشاره به پیشنهاد اصلاح فرآیند صدور پروانه تاسیس صنایع کوچک، خاطرنشان کرد: در مدت یک روز، صنایع کوچک باید بتوانند پروانه تاسیس خود را با مراجعه به سازمان صنعت، معدن و تجارت در استانها دریافت کنند.
یزدانی، راهاندازی واحدهای تولیدی کوچک را در راستای اجرای قانون بهبود فضای کسب و کار و سیاستهای اقتصاد مقاومتی به منظور تسهیل در امر سرمایهگذاری و تقویت این صنایع عنوان کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، وی در ادامه به وجود ۳ هزار و ۶۰۰ واحد تولیدی فعال و غیر فعال در گیلان اشاره کرد و یادآور شد: تعداد یکهزار و ۱۰۰ واحد معادل یکسوم از واحدهای تولیدی استان در شهرکهای صنعتی مستقر هستند.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه ۳ هزار و ۳۲۷ واحد کوچک تولیدی در گیلان دایر و فعال است، اظهار کرد: یکهزار و ۴۵ واحد تولیدی کوچک در استان تعطیل است.
یزدانی، ۳۱ درصد از واحدهای تولیدی در گیلان را کوچک و غیر فعال عنوان کرد و افزود: ۱۵۰ واحد از صنایع متوسط استان در شهرکهای صنعتی مستقر هستند ضمن اینکه ۱۲۳ واحد تولیدی بزرگ در این شهرکها است.
وی با اشاره به اینکه ۴۰ درصد از واحدهای متوسط گیلان در شهرکهای صنعتی این استان مستقر هستند، بیان کرد: تمرکز بر واحدهای تعطیل در شهرکهای صنعتی یکی از فعالیتهای کارگروه ایجاد رونق در بنگاههای کوچک و متوسط صنعتی، معدنی و طرحهای نیمه تمام صنعتی استان است.
رئیس هیأت مدیره سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران از تملک ۳۳ واحد تولیدی مستقر در شهرکهای صنعتی گیلان توسط بانکها خبر داد و بیان کرد: تعداد ۳۰ واحد تولیدی مذکور کمتر از ظرفیت خود کار میکنند ضمن اینکه سه واحد تعطیل است.
یزدانی، تشکیل جلسه با بانکهای عامل به منظور راهاندازی واحدهای تولیدی نیمه فعال و ارتقای ظرفیت تولیدی این واحدها را از برنامههای سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در مرکز عنوان کرد و گفت: امسال واحدهای مذکور باید با استفاده از منابع بانکها راهاندازی شود.
وی با بیان اینکه تعدادی از واحدهای تولیدی کمتر از ۵۰ درصد فعالیت میکنند، خاطرنشان کرد: از ۱۰ هزار و ۳۹۵ واحد تولیدی دارای کمتر از ۵۰ درصد ظرفیت تولید در کشور، تعداد ۲۶۵ واحد در شهرکها و نواحی صنعتی گیلان هستند.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت به فعالیت ۹۴ درصد از واحدهای تولیدی با ظرفیت کمتر از ۵۰ درصد در کشور اشاره کرد و یادآور شد: ۹۷ درصد از واحدهای تولیدی گیلان با ظرفیت کمتر از ۵۰ درصد فعال هستند و این آمار بالاتر از میانگین کشوری است.
یزدانی با اشاره به اینکه تعدادی از واحدهای تولیدی با ظرفیت ۵۰ تا ۷۰ درصد فعالیت میکنند، اظهار کرد: تعداد ۲۱۷ واحد تولیدی مذکور در شهرکها و نواحی صنعتی گیلان است.
وی، تعداد ۲۰۷ واحد تولیدی با فعالیت کمتر از ۵۰ درصد ظرفیت مستقر در گیلان را کوچک خواند و بیان کرد: تعداد ۱۰ واحد تولیدی متوسط و بزرگ هستند و این موضوع نشان میدهد روی صنایع کوچک باید بیشتر متمرکز شویم.
اصناف ایران