به گزارش مازند اصناف؛ علی اکبر ناسخیان اقتصاددان و استاد دانشگاه در گفتگو با تراز ضمن سیاسی دانستن عدم تمایل دولت به حذف یارانه بگیران سه دهک کشور گفت: به هر حال دولت یازدهم به خاطر پیش رو بودن انتخابات ریاست جمهوری در سال ۹۶ دغدغه ریزش آرای خود را داشته، لذا به رغم الزام مجلس برای انجام این کار و شعارهای قبلی خود دولت، تمایلی برای این کار ندارد. وی افزود: شناسایی کامل دهک های کشور و دسته بندی این دهک ها از لحاظ درآمد و خانوار کار زمان بری بوده که باید هر چه سریع تر تکمیل شود،ضمن اینکه صرف شناسایی درآمد یا دارایی افراد کافی نمی باشد.
وی در ادامه درباره مشکلات حذف ۲۴ میلیون نفر از دریافت یارانه خاطرنشان کرد: به هرحال پرداخت یارانه در طول چند سال گذشته به همه مردم اشتباه بوده ضمن اینکه این اقدام باعث عادت عده ای به دریافت این مبالغ شده است که حذف تعدادی از افراد از دریافت این یارانه ها می تواند هزینه هایی را برای نظام سیاسی - اقتصادی کشور به همراه داشته باشد. این کارشناس اقتصادی ضمن تایید لزوم حذف تعداد زیادی از دریافت یارانه تصریح کرد: از ابتدا نیز هدف اجرای این طرح، هدفمندسازی یارانه ها ورسیدن این منابع به افراد نیازمند و مستضعف جامعه بود.
ناسخیان با اشاره به کاهش قدرت خرید مردم در طول سال های اخیر، اظهار داشت: در موضوع هدفمندی اصل بر اصلاح ساختار اقتصادی ایران در بلند مدت است که با در نظرگرفتن این اصل حذف این تعداد از افراد از دریافت یارانه گریزناپذیر به نظر می رسد. وی درباره تخصیص منابع حاصل از حذف دهک های پردرآمد به تراز گفت: قطعا بخشی از این منابع باید به سمت جبران قدرت خرید در دهک های پایین درآمدی در جامعه شود تا قدرت خرید این افراد متناسب با تورم موجود حفظ شود. این استاد دانشگاه در خاتمه با اشاره به نامگذاری امسال تحت عنوان اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل خاطرنشان کرد: اقتصاد مقاومتی یک نگاه جدید به اقتصاد است که حتی در صورت عدم وجود تحریم ها به نوعی تنها راه حل برونرفت اقتصاد ایران از مشکلات ساختاری اقتصاد مانند بیکاری و تورم خواهد بود.