logo

کد خبر : 18075
تاریخ خبر : 1395/02/01
 ارائه تسهیلات کم‌بهره به فعالان صنایع دستی مازندران

ارائه تسهیلات کم‌بهره به فعالان صنایع دستی مازندران

<p style="text-align: justify;"><span style="font-family: Tahoma;">استاندار مازندران با اشاره به اینکه نقش فرمانداران، بخشداران و دهیاران در حوزه صنایع دستی چشم&zwnj;گیر است، گفت: هر روستایی که بتواند یک طرح اقتصادی، تولیدی و خدماتی ارائه دهد از تسهیلات چهار درصد برخوردار می&zwnj;شود.<br /> </span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ ربیع فلاح بعدازظهر امروز در جلسه اقتصاد مقاومتی این شهرستان با اشاره به اقداماتی که در مازندران توسط مسئولان حوزه‎های کشاورزی، صنعت، معدن، تجارت و میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مطرح می‌شود، اظهار کرد: در این جلسات برنامه‌های محوری سال‎ جاری مشخص و برای اجرایی شدن تصمیم‎گیری می‎شود.

وی با بیان اینکه بروکراسی اداری باید در چارچوب قانون حل و فصل شود، افزود: همه دستگاه‌ها باید به‌صورت واحد درآمده تا مشکلات این حوزه برطرف شود، همچنین با توجه به شرایط منطقه، اولویت با غرب استان بود.

استاندار مازندران با بیان اینکه شیلات دو فعالیت عمده در داخل دریا و خارج از آن دارد، تصریح کرد: در سال‌جاری باید در تمام آب‌بندان‌های دو منظوره، ماهی قرار داده شود، لذا با محیط زیست جلساتی برگزار و اختلاف‌نظرها در این زمینه برطرف شود.

فلاح با اشاره به اینکه تمام موارد و راه‌حل‌های علمی محیط زیست باید مورد توجه قرار گیرد تا مشکلات با سرعت عمل حل شود، بیان کرد: دفتر نمایندگی برای پنجره واحد سرمایه‌گذاری در غرب استان نیز تشکیل شود.

وی با بیان اینکه در دو سال گذشته حدود 62 هزار شغل در مازندران و در بخش صنایع نیز، 200 کارخانه فعال شده و از حالت رکود درآمد، گفت: شناسنامه واحدهای تولیدی فعال و متوقف باید تا دو هفته دیگر از سوی فرمانداران آماده شود.

فلاح با اشاره به اینکه پروژه‌های نیمه‌تمام عمرانی برای ما مهم است و باید به بخش خصوصی واگذار شود، اظهار کرد: فرمانداران باید هر تعداد طرحی که پیشرفت فیزیکی چندانی ندارند را با واحد مربوطه بررسی کنند تا پروژه‌های نیمه‌تمامی که از سال‌ها قبل بر زمین مانده‌اند، روی هم انبار نشود.

استاندار مازندران با بیان اینکه در گذشته 40 درصد اقتصاد خانوار از طریق صنایع دستی تأمین می‌شد، افزود: این حرفه، کاری تلفیقی و درآمدزا در کنار کشاورزی بود، ولی امروزه مطرود شده که باید احیا شود.

فلاح گفت: نقش فرمانداران، بخشداران و دهیاران در حوزه صنایع دستی چشم‌گیر است و هر روستایی که بتواند یک طرح اقتصادی، تولیدی و خدماتی ارائه دهد از تسهیلات چهار درصد برخوردار می‌شود.

وی با بیان اینکه شرکت‌های کوچک نمی‌توانند صادرات‌محور شوند، افزود: اما امروزه شرکت‌های بزرگ ایجاد شد که اگر شرکت‌های کوچک مستقر در یک منطقه که فعالیت‌های مشابهی دارند، تجمیع شوند، مقرون به‌صرفه است.

استاندار مازندران در پایان با اشاره به شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: با توجه به ظرفیت علمی جوانان، باید این شرکت‌ها و مراکز رشد را جدی بگیریم تا در صورت تأیید دانش‌بنیان بودن آنها به‌توان کارهای زیادی انجام داد، همچنین از پایان‌نامه‌های دانشجویی نیز در این زمینه استفاده کرد.

 

فارس