به گزارش مازند اصناف , حجتالاسلام حمید رسایی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس در مورد موضعگیری اخیر کاخ سفید در مورد ضرورت برچیده شدن بخش عمدهای از تأسیسات نظامی ایران در مرحله نهایی توافقنامه ژنو گفت: یکی از اشکالاتی که به توافقنامه ژنو وارد است، مشخص نبودن جزئیات گام نهایی توافق است که موجب سوءاستفاده طرف مقابل میشود.
وی با اشاره به اظهارات روز گذشته جان کری وزیر امور خارجه آمریکا که عنوان کرده بود در صورت عدم تعهد ایران به مفاد توافقنامه ژنو، گزینه نظامی علیه این کشور، روی میز است، گفت: این گونه تهدیدات، مشکل رفتار دوگانه آمریکا در برخورد با جمهوری اسلامی و برخی از رژیم های مدافع تروریستها و رژیم های نامشروع را حل نمی کند.
رسایی تصریح کرد: آمریکاییها پیش از این در صحرای طبس و بعد از آن در جنگ تحمیلی 8 ساله به جمهوری اسلامی حمله نظامی کرده اند. تهدید نظامی آمریکا برای نظام جمهوری اسلامی و مردم کشور ما موضوع تازه ای نیست و ما این تهدید شعاری را پیش از این دو بار در عمل تجربه کردهایم و طرفی که شکست خورد یانکی ها بودند نه ایرانیها.
وی در ادامه گفت: تهدید نظامی نسبت به کشوری که ابهت نظامی آمریکا را در طبس با امداد الهی و بوسیله باد و شن های بیابان شکسته و بعد از آن در هشت سال جنگ نابرابرانه با دستان خالی ولی با توکل به خدا و با روحیه شهادت طلبانه توانسته دنیای استکبار را شکست دهد، در حقیقت مصداق آن ضرب المثل فارسی است که می گوید آزموده را آزمودن خطاست.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: حمله نظامی، هیچ فایده و دستاوردی برای آمریکا نخواهد داشت و اگر آمریکا میتوانست تا به حال بارها حمله نظامی کرده بودند. گزینه حمله نظامی آمریکا مانند مترسک بدون تحرک و روحی است که با ترسیدن ملت ها متحرک می شود و روح می گیرد والا خودشان می دانند که در برابر مقاومت ملت ها این مترسک، روح و توان تحرک ندارد.
وی تصریح کرد: آنچه به این مترسک آمریکایی روح میدهد و آنها را امیدوار میکند، ضعف و زبونی مسئولان هر کشور و امید بستن به حل مشکلات توسط دنیای غرب است؛ بنابراین دشمن اگر حس کند، مسئولان یک کشور از آنها او واهمه دارند، حتماً به آن کشور حمله خواهد کرد.
رسایی گفت: آنچه در برابر حمله نظامی آمریکا بازدارندگی ایجاد میکند، قدرت تسلیحاتی ما نیست، بلکه روحیه شهادتطلبی و مقاومت ماست.
وی افزود: در زمان دولت اصلاح طلبان آمریکایی که روحیه «شاهسلطان حسینی» بر کشور حاکم بود و دولتمردان آن از تهدیدها میترسید و اعضای حزب مشارکت و نمایندگان مجلس ششم دائماً از تریبونهای غیر رسمی و رسمی از تجهیزات پیشرفته آمریکا ابراز ترس میکردند، ایران از سوی جرج بوش، محور شرارت خوانده شد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: ایران در آن مقطع، حتی از سوی بوش در برابر تریبون های بین المللی تهدید به حمله نظامی با بمب اتم هم شد؛ این در حالی بود که همزمان آمریکا و ایادیش در سازمانهای بینالمللی برای پیشنهاد گفتوگوی تمدنهای خاتمی کف میزدند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: امروز هم کسانی برای طرح «جهان عاری از خشونت» رئیس جمهور کشورمان کف میزنند، که خود، مروج خشونت هستند و از طرف دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی میکنند و اگر موضوع خشونت طلبی آنها به رخ شان کشیده نشود و از آنها مطالبه گری نشود، کم کم به فضا امیدوار می شوند و در عین حالی که برای این طرح کف می زنند، ما را محور خشونت اعلام خواهند کرد.