به گزارش مازند اصناف؛ به نقل از روابط عمومی شرکت شهرکهای صنعتی مازندران، سید مصطفی موسوی اظهار کرد: ایجاد و بسترسازی مناسب برای استقرار واحدهای تولیدی و صنعتی در شهرکها و نواحی صنعتی استان از جمله رسالتهای اصلی شرکت است و در راستای اجرای این رسالت در سالهای 93 و 94 به ترتیب 55 و 34 پروژه عمرانی و زیرساختی در شهرکها و نواحی صنعتی تحویل موقت شده است.
وی بیان داشت: با توجه به دو دهه عقبماندگی صنعتی در مازندران، برای تکمیل زیرساخت در شهرکها و نواحی صنعتی استان، به تخصیص اعتبار 2500 میلیارد ریال نیاز است.
این مسئول افزود: از این رو قانونگذار به تمام دستگاههای خدماترسان شامل آب، برق، گاز تکلیف کرده است که زیرساختهای مورد نیاز واحدهای صنعتی را تا درب واحد ارائه کنند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی مازندران تصریح کرد: برای اجرای پروژههای عمرانی در شهرکها و نواحی صنعتی، هزینههای زیادی را شرکت متحمل میشود که منابع اجرای این پروژهها، ملی یا استانی و یا داخلی شرکت است.
موسوی ادامه داد: با توجه به محدودیت منابع پروژهها بیشتر از محل منابع داخلی شرکت، تأمین و اجرا میشود، از این رو با تخصیص بودجه مطلوب در تکمیل و تجهیز شهرکها و نواحی صنعتی شاهد رفع مشکلات موجود و توسعه شهرکها خواهیم بود.
وی تأکید کرد: در سال گذشته 128 میلیارد ریال برای اجرای پروژههای عمرانی در شهرکها و نواحی صنعتی استان هزینه شده و در سالجاری نیز 58 میلیارد ریال برای اجرای پروژههای عمرانی، قرارداد منعقد شده است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی مازندران درباره فعالسازی واحدهای صنعتی و تولیدی گفت: با توجه به اینکه رصد وضعیت واحدهای تولیدی و پیگیری تولید آنها و رفع موانع موجود از جمله وظایف سایر دستگاهها مانند بانکهای عامل و همکاران در صنعت، معدن و تجارت است، این شرکت نیز آمادگی همکاری لازم در اینباره را داشته تا شکوفایی و رونق اقتصادی استان را شاهد باشیم.
انتهای پیام/