رمضانعلی ملک صبح امروز در گفت و گو با خبرنگار مازند اصناف گفت: 406 واحد خبازی در مازندران، جهت پخت ویژه نان ایام نوروز مشخص شده اند.
وی با بیان اینکه مازندران یکی از مسافرخیز ترین استان های کشور در ایام عید نوروز است؛ تصریح کرد: بر این اساس، سهمیه آرد ویژه ای برای 406 واحد خبازی استان درنظر گرفته شده تا ساعات بیشتری به پخت نان بپردازند.
مدیر عامل شرکت غله منطقه دو کشور با اشاره به اینکه طرح کشیک نوروزی خبازی های مازندران از اول لغایت 13 فروردین 95 بصورت فوق العاده انجام خواهد شد؛ اظهار داشت: خوشبختانه این ایام مقارن با اجرای طرح پایلوت کیفی سازی نان و همچنین طرح درجه بندی واحدهای خبازی شده است.
ملک تصریح کرد: ترتیبی اتخاذ شده که واحدهای خبازی منتخب در مسیرهای اصلی و مسافر خیز قرار داشته باشند و حتی الامکان واحدهای خبازی نمونه هر شهرستان انتخاب شوند.
مدیرعامل شرکت غله منطقه دو کشور در پایان تعداد خبازی های منتخب برای نیمه اول فروردین 95 در شهرستان ساری را 35 واحد اعلام کرد.
انتهای پیام/