logo

کد خبر : 16797
تاریخ خبر : 1394/11/17
استقبال چشمگیر طلافروشان از نصب صندوق مکانیزه فروش

استقبال چشمگیر طلافروشان از نصب صندوق مکانیزه فروش

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">رئیس اتحادیه فروشندگان طلا و جواهر گفت: طلافروشان با تجهیز واحدهای صنفی خود به صندوق مکانیزه فروش مشکلی ندارند و تاکنون استقبال خوبی از نصب صندوق مکانیزه کرده اند.<br /> </span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ محمد کشتی آرای درمورد استقبال اعضای اتحادیه طلافروشان در نصب صندوق های مکانیزه فروش گفت: صندوق های مکانیزه فروش در تعداد بسیاری از واحدهای صنفی طلافروش نصب شده و طلافروشان برای تجهیز واحدهای صنفی خود به صندوق مکانیزه فروش مشکلی ندارند.


وی با بیان اینکه از نصب صندوق های مکانیزه فروش در صنف طلافروشی استقبال شده است، اظهار داشت: آن دسته از طلافروشانی که اقدام به تجهیز واحد صنفی خود به صندوق های مکانیزه فروش کرده اند، از معافیت مالیاتی برخوردار می شوند و اظهارنامه های مالیاتی آنها با چالش مواجه نخواهد شد.
کشتی آرای ادامه داد: اتفاقا همین مسئله معافیت مالیاتی موجب شده است که بقیه طلافروشان نیز در این مقطع نسبت به تجهیز واحدهای صنفی خود به صندوق مکانیزه فروش ترغیب شوند.

 

 

اصناف ایران