logo

کد خبر : 16722
تاریخ خبر : 1394/11/13
بزرگترین اشتباه اقتصادی دولت ارتباط با کدخداست/ خارجیها دنبال فروش کالاهایشان به ایران هستند!

بزرگترین اشتباه اقتصادی دولت ارتباط با کدخداست/ خارجیها دنبال فروش کالاهایشان به ایران هستند!

<p style="text-align: justify;"><span style="font-family: Tahoma;">نگاه دولت یازدهم به خارج از مرزها و امید به حمایت کدخدا بزرگترین نقطه ضعف دولت یازدهم به حساب می آید.&nbsp; <br /> <br /> </span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ مهدی زریباف رئیس مرکز مطالعات و مبانی مدل‌های اقتصادی، ضمن انتقاد از عملکرد دولت در بازکردن پای غربی ها به کشور گفت: دولت در ۲.۵ سال گذشته هیچ کار اقتصادی انجام نداده و درست مانند دانش آموزی بوده است که در سر جلسه امتحان برگه خود را سفید تحویل داده و تنها نکته مثبتش عدم غیب در جلسه امتحان بوده که این کار نیز به تنهایی هیچ فایده ای ندارد. وی افزود: دولت در این مدت حتی قادر به مدیریت حجم نقدینگی نیز نبوده و  این شاخص نیز نسبت به گذشته افزایش زیادی داشته است.


زریباف با اشاره به سفر هیات های خارجی به ایران در طول ماه های اخیر اظهار داشت: این هیات ها بیشتر برای فروش کالاهای مصرفی خود به ایران آمده که به دلیل پیش رو بودن انتخابات مجلس در انعقاد قراردادهای خود تا اعلام نتایج انتخابات  تعلل می کنند. وی در ادامه خاطرنشان کرد: نگاه دولت یازدهم به خارج از مرزها و امید به حمایت کدخدا بزرگترین نقطه ضعف دولت یازدهم به حساب می آید.


رئیس مرکز مطالعات و مبانی مدل‌های اقتصادی درباره توجه دولت به تولید ملی تصریح کرد: دولت در پیله ای که خودش آن را تنیده است و در زندانی از اصطلاحات گرفتار شده است. این اقتصاددان اظهار داشت: به نظر بنده دولت کنونی درک عمیقی از وضعیت کشور ندارد و مهم‌ترین دلیل این موضوع نیز این است که هیئت اقتصادی دولت اشخاصی رنج کشیده واز طبقه پایین جامعه نیستند تا بتوانند وضعیت اقتصادی مردم را درک کنند بلکه در پارادایم‌های خود زندگی می‌کنند. وی با توضیح دلایل عدم درک مردم از سوی دولت به تراز گفت: دانشگاهیان حاضر در این دولت عموما غرب زده بوده و تعدادی از مدیران این دولت نیز از طبقه اشرافی جامعه هستند که حضور چنین افرادی در کابینه موجبات عدم توجه دولت به خواسته های اقتصادی مردم به خصوص قشر ضعیف جامعه شده است.


زریباف درباره نگاه دولت به بخش خصوصی اظهار داشت: در ابتدا به نظر می رسید دولت با حمایت از بخش خصوصی قصد ایجاد رونق در اقتصاد و تولید را دارد. اما گویا مقصود دولت از بخش خصوصی اتاق های بازرگانی بوده است. وی ضمن انتقاد از اتاق های بازرگانی خاطرنشان کرد: اعضای اتاق های بازرگانی معمولا تجاری هستند که فقط به فکر منافع خود بوده و عموما با تولید بیگانه هستند.


این استاد دانشگاه تصریح کرد: غربی ها با فروش کالاهای مصرفی خود به ما قصد دارند درآمدهای ارزی حاصل از فروش نفت ۲۰ دلاری ما را نیز از آن خود کنند.

 

 

تراز