به گزارش مازند اصناف و به نقل از دانا، یکی از کارمندان شرکت بیمه ایران در خصوص انتصابات اخیر این شرکت یادداشتی را نوشته و دست به افشای روابط برخی از مسئولین جدید در این شرکت زده است.
متن این نامه به شرح زیر است:
تمکین میکنیم؛ ولی قحط الرجال نبود. تمکین می کنیم ولی انصاف نبود از رئیس جمهوری که خود را منصف و معتدل میدانست!
پس از چند سال فشار کاری و روانی کارکنان بیمه ایران، افرادی بی لیاقت، بی تجربه و بی تدبیر را بدون طی مراحل قانونی به عضویت هیئت مدیره و مدیرعاملی بیمه ایران منصوب کردند که ظاهراً مجمع عمومی این شرکت اقتصادی عظیم نیز به جز شخص وزیر محترم اقتصاد، به آن رأی نداده است.
به جا است رئیس جمهور محترم سوابق این 5 نفر را که سه تن از آنها همشهریان وزیر اقتصاد می باشند، بررسی نماید تا بداند که اعضای دولت محترم تدبیر و امید چگونه افرادی را بدون ضابطه و فقط با روابط شخصی و دوستی و فامیل بازی به مناصب حساس منصوب می کند.
آنچه رئیس جمهور منتخب ملت بزرگ ایران در ایام تبلیغات در ایام تبلیغات انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران برای مردم ایران تشریح و تفسیر فرمودند استفاده از اصل شایسته سالاری ترجیحاً با در نظر داشتن همسویی افراد با اهداف و افکار دکتر روحانی است ولی با بررسی وضعیت افراد فوق به چند نکته می توان اقرار کرد:
نخست یکی از اعضای هیئت مدیره جدید که از همشهریان وزیر محترم اقتصاد است که پیش از این، مدیر درمان بیمه ایران بوده است که پس از عقد قراردادهای مضر همچون ترکمانچای و حیف و میل شدید بیت المال و استفاده از رانت های طرف قرارداد ها برای حساب پس ندادن به قوه قضائیه و دستگاه های نظارتی و اطلاعاتی و امنیتی خود را به بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران مأمور کرد.
دومین فرد از همشهریان وزیر اقتصاد شخصی معلوم الحال و رانت خوار است.
سومین فرد از همشهریان وزیر اقتصاد تنها سابقه همکاری اش با وزیر اقتصاد در دانشگاه تهران است و هیچ گونه سابقه اجرایی و مدیریتی ندارد.
چهارمین فرد از این دوستان دارای پرونده گسترده تخلفات و سابقه منفی در بیمه آسیا و ایران می باشد که با ناسازگاری و جنجال از این شرکت ها خارج شده است.
اما آیا دولت یازدهم که به دولت تدبیر و امید تا کنون مشهور بوده است و برخی از سران جبهه اصلاحات و سازندگی همچون هاشمی رفسنجانی را با خود همراه کرده است، چنین عملی درست است؟
آیا در دولت یازدهم قحط الرجال است که با حذف مدیران با تجربه و همسو با دولت و همفکر با رئیس جمهور، یک باره تمام اعضای هیئت مدیره این شرکت قدیمی فعال در اقتصاد تغییر می یابند و در غیاب آنان افرادی بی تجربه و بی تدبیر را به کار می گیرند؟
آیا زیبنده دولت یازدهم است که افرادی که در مبارزه با فساد و رشوه پیش قدم شدند و این شرکت را از تجاوز بیشتر رانت خواران و مفسدان پرونده اختلاس که هنوز هم پرونده آن در قوه قضائیه مفتوح است، حذف شوند و به جای آنها از افراد ویژه خوار و رانت خوار استفاده شود؟
آیا آقایان نوبخت و نعمت زاده که از اعضای مجمع عمومی شرکت سهامی بیمه ایران است و در انتخاب اعضای هیئت مدیره و مدیر عامل جدید آن مسئولیت مستقیم و دارای حق رأی است، امانتی که مردم در این مجموعه به عنوان بیت المال به آنها سپرده اند را مصون نگه خواهند داشت؟
علی ای حال بیمه ایران به کار خود همچنان ادامه می دهد و امید خود را به تدبیر دولتمردان در دولت یازدهم بسته است.