به گزارش مازند اصناف؛ غلامرضا آقاگلزاده در حاشیه بازدید از فعالیت هنری و صنایعدستی موسسه خیریه مهرآرا شمال در شهرستان بابل اظهار کرد: طرح آموزش منجر به تولید با اعتباری بالغ بر 240 میلیون ریال در سه شهرستان ساری، نکا و چالوس با هدف توانمندسازی بافندگان شاغل در کارگاهها، مجتمعهای تولیدی و افزایش تولید در دست اجراست.
وی افزود: در این طرح 120 نفر آموزش تکمیلی فرش را فراگرفته و وارد عرصه تولید و اشتغال میشوند.
مسئول امور فرش دستباف مازندران از اختصاص مبلغ 10 میلیارد ریال اعتبار برای مشاغل خانگی از محل تسهیلات کمبهره نزد بانک رفاه و ملی به بافندگان فرش دستباف خبر داد و تصریح کرد: در حال توزیع و جذب اعتبار هستیم که به هر بافنده مبلغ 30 میلیون ریال اختصاص مییابد.
آقاگلزاده با اشاره به اینکه المپیاد فرش دستباف در مازندران در حال اجراست، خاطرنشان کرد: در استان سه هنرستان فنی کار و دانش در شهرهای کلاردشت، بابلسر و بهشهر در رشته فرش مشغول آموزش بوده و یک رشته دانشگاهی در رشته فرش دستباف در استان فعالیت دارد.
وی با اشاره به اینکه المپیاد فرش از میان دانشجویان و هنرجویان این رشته برگزار شده و نفرات برتر به مرحله کشوری راه مییابند، یادآور شد: در مازندران 161 واحد کارگاه متمرکز فعالیت دارد که 61 واحد کارگاه غیرمتمرکز بوده و 101 نفر از طراحان نیز در این حوزه فعال هستند.
وی گفت: 2 هزار نفر از 4 هزار و 500 نفری که دارای کارت شناسایی بافندگی فرش هستند، در کارگاههای فرش دستباف از قبیل مجتمعهای قالیبافی و کارگاههای متمرکز و غیرمتمرکز تولید فرش دستباف مشغول فعالیت هستند.
مدیر موسسه خیریه مهرآرا شمال بابل نیز با اشاره به اینکه این موسسه تنها موسسه خیریه در بابل بوده که در زمینه فرش، صنایعدستی و هنری فعالیت دارد، گفت: این موسسه که فعالیت خود را در حوزه فرش به مدت 18 ماه آغاز کرده دو مربی و 17 بافنده فرش دارد.
محمد داناییبارفروش با بیان اینکه این موسسه به مدت دو سال فعالیت خیرخواهانه خود را آغاز کرده است، تصریح کرد: این موسسه زنان سرپرست خانوار و 175 کودک بیسرپرست زیرپوشش حمایت این موسسه قرار دارند.
مرجع: خبرگزاری فارس