به گزارش مازند اصناف؛ مازندران این روزها مسئولان کشور خبر از بسته شدن پرونده هستهای ایران در سازمان ملل میدهند و در این ارتباط اظهار خرسندی هم میکنند که ایران در سازمان ملل دیگر پرونده هستهای ندارد.
در ارتباط با این مسئله مجالی برای بحث نیست، ولی در کنار مسئولان کشوری مسئولان استانی که وظایف آنها رسیدگی به مشکلات داخلی استانهای خودشان است، رفع مشکلات اساسی استانی را رها کرده و همه هم و غم خودشان را البته در شعار به بسته شدن پرونده هستهای ایران در سازمان ملل ارتباط دادند.
پرونده ایران در سازمان ملل به ناحق ایجاد شد و با دریافت امتیازات فراوان بسته شد، بماند ولی نکته اینجاست که مسئولان استان مازندران ظاهراً فراموش کردند که در این استان غیر از شعار دادن مسائل دیگر نیز هست که باید به آن رسیدگی شود.
مازندران استانی است که از ظرفیت مناسبی برای توسعه، اشتغال و کار برخودار است، از این ظرفیت در استان بهخوبی استفاده نمی شود، یکی از این ظرفیتها توسعه کشت برنج و برنامهریزی برای صادارت این محصول؛ وجود باغات مناسب مرکبات و عدم ایجاد صنایع تبدیلی؛ از طرفی مازندران استان گردشگرپذیر است، مسئولان استانی برای بهرهگیری از ظرفیت گردشگران در استان چه اقدامی انجام دادند، کدام زیرساخت برای توسعه گردشگری در استان مازندران بهخوبی مهیا شده است.
تحریم وجود دارد درست، ولی بسیار از کالاهایی که وارد استان مازندران میشود در خود استان ظرفیت تولید آن وجود دارد، چرا مسئولان و متولیان استانی برای جلوگیری از واردات کالایی که در استان تولید میشود، اقدام اساسی نمیکنند.
مهمترین مشکل بسیاری از واحدهای تولیدی مازندران بانکها و سودهای بالای بانکی است، مسئول استانی! که از بسته شدن پرونده ایران در سازمان ملل خرسند هستید، ما هم مانند شما خرسندیم ولی ذوقزده نیستیم، از فردا تحریمها برداشته شود، تولیدکننده مازندرانی که بدهکار بانکی است، کاری برای رونق اقتصادی خویش نمیتواند انجام دهد.
مشکل بزرگ امروز صنعتگران بدهی بانکی است نه تحریم، مشکلات تولیدکنندگان حل و فصل شود، همین امروز کار میکنند، تولیدکنندگان ما مشکل نقدینگی حاصل از سیاست اشتباه بانکی دارند، بسیاری از تولیدکنندگان از سود بالای بانکی مینالند، نه از تحریم، حتی اگر تحریم برداشته شود، ممکن است بهدلیل سیاستهای اشتباه در واردات کالا بسیاری از تولیدکنندگان دچار خسران شوند.
کشورهای همسایه مازندران نیاز به تولیدات استان ما دارند، مسئولان استانی چندین بار به این کشورها برای تبادل سفر کردند، به مردم شفاف اعلام کنید که ظرفیت صادرات مرکبات به این کشورها در سال گذشته چه مقدار بوده و امسال قرار است چه مقدار کالا به این کشورهایی که شما سفر کردید، صادر شود؟
شما در سفرهای خودتان به این کشورها به اذعان رسانههای خودتان چندین توافق و سند همکاری امضا کردید، چند نمونه از این سندهایی که منجر به تبادل کالا و رونق اقتصادی در استان شده است را نام ببرید، مازندران دریا دارد، کشاورزی دارد، دامپروری دارد، مرکبات دارد، حتی صنعت هم دارد، جنگل دارد، گردشگری دارد از کدام ظرفیت استان بهخوبی استفاده شد که اینگونه از بسته شدن پرونده ایران در سازمان ملل اظهار خرسندی میکنید.
یادمان نرفت روزهای اولی که استاندار مازندران بر صندلی استانداری تکیه زده بود از حضور سرمایهگذاران متعدد در استان صحبت به میان آورد، جناب استاندار! کی قرار است سرمایهگذاران شما رونمایی شوند تا ما شاهد رونق اقتصادی استان شویم.
نکته آخر؛ مازندران با تحریم و بدون تحریم میتواند روی پای خودش بایستد و کارآمد باشد؛ مازندران خود میتواند تحریمساز باشد نه تحریمپذیر!
بلاغ