به گزارش مازند اصناف؛ به نقل از فارس؛ محمد محمدپورعمران در حاشیه چهاردهمین نمایشگاه صنایع غذایی ایران در مازندران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مازندران در صنایع غذایی، قطب تولید کشور را به خود اختصاص داده است به طوریکه 60 درصد از صادرات استان به محصولات صنایع غذایی اختصاص دارد.
وی از افزایش صادرات محصولات صنایع غذایی استان خبر داد و بیان داشت: در حوزه محصولات لبنی، فرآوردههای گوشتی و آبمیوه با افزایش صادرات مواجه بودیم.
محمدپور با بیان اینکه یکی از واحدهای تولیدی لبنی استان جزو 50 برند مطرح در دنیا است، افزود: جای بسی افتخار است که یکی از واحدهای تولیدی لبنی مازندران در دنیا حرفی برای گفتن دارد و توانسته در بازارهای خارجی سهمی به دست آورد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران درباره وضعیت صنایع تبدیلی آبزی استان، اظهار کرد: با توجه به فعالیتهای خوبی که در توسعه آبزیپروری همچون ماهی قزلآلا صورت گرفته اما در حوزه صنایع تبدیلی مانند کنسروسازی موفقیت چندانی نداشتهایم که نیازمند توجه بیشتری است.
وی با بیان اینکه تکنولوژی روز دنیا در صنعت آرد استان وارد شده است در مورد حمایتهای دولتی در واردات گندم، ادامه داد: درصدد هستیم گندم را از کشورهای روسیه و قزاقستان وارد و در اختیار واحدهای آرد و فرآوردههای آردی استان قرار دهیم و برای واردکنندگان نیز معافیتهای مالیاتی مدنظر قرار دادهایم.
محمدپور در پایان با دعوت از مردم و سرمایهگذاران به نمایشگاه صنعت غذای ایران در مازندران، گفت: این نمایشگاه فرصتی برای تولیدکنندگان، مردم و سرمایهگذاران است.