به گزارش مازند اصناف؛ حسن عنایتی امروز اظهار کرد: تاکنون بیش از 126 هزار و 850 کیلوگرم وش به کارخانه پنبه پاککنی خورشید مازندران وارد و بیش از 119 هزار و 508 کیلوگرم وش نیز در این کارخانه تصفیه شد.
وی افزود: موجودی وش در این کارخانه 7 هزار و 342 کیلوگرم، پنبه محلوج 37 هزار و 699 کیلوگرم و تخم پنبه 64 هزار و 400 کیلوگرم است.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: وش استحصالی به ازای هر کیلوگرم 2 هزار و 200 تا 24 هزار ریال توسط تجار از کشاورزان خریداری میشود.
عنایتی خاطرنشان کرد: پنبه محلوج به ازای هر کیلوگرم 58 هزار ریال و تخم پنبه به ازای هر کیلوگرم 16 هزار ریال توسط تجار به فروش میرسد.
وی درباره آخرین وضعیت کشت کلزا در مازندران گفت: 6 هزار و 31 هکتار از مزارع استان زیر کشت کلزا رفته که از این میزان 5 هزار و 113 هکتار سطح سبز است.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: 5 هزار و 550 هکتار سطح بذرکاری کلزا در استان است.
عنایتی با بیان اینکه با 2 هزار و 602 بهرهبردار قرارداد کشت کلزا منعقد شده است، گفت: تاکنون یکهزار و 413 هکتار از مزارع کلزا زیرپوشش بیمه قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه برخی مزارع کلزا در مرحله 2 تا 6 برگی هستند، افزود: کشاورزان باید مدیریت تغذیه، مدیریت مبارزه با علفهای هرز و آفت و بیماری را رعایت کنند.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی مازندران اظهار کرد: سطح سبز مزارع کلزا در استان 24 درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته است.
عنایتی خاطرنشان کرد: برای مقایسه ارقام، دو منطقه در میاندورود و بابل با 11 رقم وارداتی و داخلی با عنوان طرح pvs اجرا شد که در صورت تایید موسسه تحقیقات و بخش زراعت سازمان جهاد کشاورزی به عنوان ارقام قابل توسعه برای کشت در استان در نظر گرفته میشود.
فارس