logo

کد خبر : 15602
تاریخ خبر : 1394/09/15
وقتی تولیدکننده ۳۰۰ قطعه‌ای بلدرچین به کارآفرین تبدیل شد

وقتی تولیدکننده ۳۰۰ قطعه‌ای بلدرچین به کارآفرین تبدیل شد

<p style="text-align: justify;"><span style="font-family: Tahoma;">عباس عبدالله&zwnj;زاده که روزگاری در کنج حیات خودش دویست قطعه بلدرچین تولید می&zwnj;کرد در حال حاضر جا پای کارآفرینان در این عرصه قرار داد و امروز قدردان مساعدت بسیج سازندگی است.<br /> </span></p>

به گزارش مازند اصناف؛  توجه به اقتصاد مقاومتی اگرچه توسط مسئولان دولتی چندان مورد توجه قرار نمی‌گیرد، ولی اجرای موفق این طرح در استان مازندران باعث شد که بسیاری از کارجویان دیروز، امروز به کارآفرینان خبره تبدیل شوند.

عباس عبدالله‌زاده فعال در حوزه اقتصاد مقاومتی که این روزها با کار در تولید بلدرچین کار و بارش سکه شد در این باره بیشتر توضیح می‌دهد.

این تولیدکننده خودش را اینگونه معرفی می‌کند که ساکن یک روستایی در ساری هست، فعالیت در این شغل را از 200 تا 300 قطعه در محل زندگی‌ام در روستا شروع کردم، در ابتدا به صورت حرفه‌ای کار نمی‌کردم، در حال حاضر پس از تحقیقاتی که در این زمینه انجام دادم با دریافت تسهیلات از بسیج سازندگی به‌صورت حرفه‌ای در این شغل مشغول کار هستم.

این تولیدکننده خاطرنشان کرد: با دریافت ۱۵ میلیون تومان تسهیلات در حال حاضر میزان تولیدات بنده به ۵ هزار قطعه می‌رسد که همه کار تولید از صفر تا صد را به همراه خودم و خانواده‌ام در روستا در حال انجام هستیم و مشکلی هم از بابت افزایش میزان تولیدات نداریم.

وی با اعلام اینکه به دلیل موفقیت در این طرح فروشگاه منحصر تولید محصولات بلدرچین نیز در ساری افتتاح کردم که این فروشگاه نیز مورد توجه همشهریان ساروی نیز قرار گرفت.

این فعال اقتصادی خاطرنشان کرد: در حال حاضر در فضای کاری 200 متر سه نفر مشغول کار هستند و از روند تولید این محصول نیز رضایت دارم، مدت زمان زیادی نیست که وارد این حرفه شدم ولی به دلیل موفقیتی که در این حوزه کسب کردم بنا دارم تا فضای کاری خویش را گسترش دهم.

عبدالله‌زاده در ادامه خاطر نشان کرد: هدفم از اجرای طرح خود اشتغالی نبود، بنا دارم جاپای کارآفرینان بزنم به این دلیل که بنده بازنشسته بودم و هزینه زندگی من تامین می‌شد، وقتی متوجه مساعدت‌های بسیج سازندگی در این حوزه شدم وارد حوزه کارآفرینی شدم.

وی با بیان اینکه فضای مناسب برای تولید، توزیع و فروش بلدرچین در استان مازندران و حتی خارج از استان وجود دارد، خاطر نشان کرد: با توجه به سرمایه اندکی که برای اجرای این طرح گذاشتیم موفیت ما چندبرابر بود و همین امر باعث شد که به سمت گسترش فضای کار بروم.

این فعال اقتصاد مقاومتی در مازندران اضافه کرد: دستگاه مولد، فروش جوجه چند روزه بالغ نیز در حال حاضر انجام می‌شود و حتی با افتتاح فروشگاه تولیدی دیگر دغدغه‌ای در بخش فروش محصول هم نداریم.

وی با اعلام اینکه بسیج حمایت مناسبی از اجرای این طرح کرد و نیاز است که میزان حمایت‌ها در این زمینه افزایش پیدا کند، برگزاری نمایشگاه‌های فصلی و دائمی می تواند راهگشای تولید در حوزه اقتصاد مقاومتی باشد و انتظار این است که دولت نیز در کنار بسیج به کمک ما بیاید.

عبدالله زاده با بیان اینکه کشتار روز و تازه در اختیار مشتریان قرار می‌گیرد، تاکید کرد: برگزاری نمایشگاه باعث شد که بسیاری از افراد علاقه‌مند به این مواد غذایی را به سمت فروشگاه اصلی در مرکز استان هدایت کنیم و این اقدام بسیج سازندگی قابل تقدیر بود.

وی درباره مزیت‌های که بسیج سازندگی به صورت تسهیلات در اختیار فعالان اقتصاد مقاومتی قرار داد، افزود: بسیج با قرار دادن تسهیلات بار بزرگی از روی دوش دولت در حوزه اشتغال برداشت، از طرفی محصولات این واحد تولیدی و سایر محصولاتی که در حوزه اقتصاد مقاومتی تولید می‌شود تازه و به راحتی در دسترس مردم قرار دارد و از طرفی قبلا این محصول به صورت یخ زده وارد کشور می‌شد و این در حالی است که با تولید این محصول مازندران به این محصول بی نیاز شد.

 

 

 

کارمند شمال