logo

کد خبر : 15503
تاریخ خبر : 1394/09/10
از فقدان واحدهای تولیدی مؤثر صنایع تبدیلی تا صنعت گم‌شده گردشگری در بهشهر
سرپرست فرمانداري بهشهر عنوان کرد

از فقدان واحدهای تولیدی مؤثر صنایع تبدیلی تا صنعت گم‌شده گردشگری در بهشهر

<p style="text-align: justify;"><span style="font-family: Tahoma;">سرپرست فرمانداری بهشهر از ظرفیت&lrm;های مهم این شهرستان و ضرورت استفاده از این توانمندی&lrm;ها همچنین بهره&lrm;گیری از ظرفیت عمومی بسیج در تحقق اقتصاد مقاومتی سخن گفت.<br /> </span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ سیدخالق سجادی امروز  با بیان اینکه هم‌دلی، هم‌زبانی و اتحاد گروه‌های مختلف سیاسی برای پیشرفت و توسعه هر شهری مهم است، گفت: هر چند در کارهای سیاسی و یا اجرایی، برخی شاخصه‎ها مانند ایرانی‌بودن الزامی است اما در طول سال‌ها کار و فعالیت، التزام به قانون را مهم‌ترین مسئله می‌دانم.

وی با اشاره به اینکه در کارهای اجرایی سیاسی، به‌طور طبیعی وقتی دولت جدید روی کار می‌آید، انتظار است که در مناسبات سیاسی و پست‌های مدیریتی از افراد هم‌سو با آن دولت استفاده شود، افزود: اما در کارهای اجرایی غیرسیاسی قائل به دسته‌بندی‌های سیاسی نیستم بلکه تعهد و تخصص ملاک است و افراد منتخب باید به مصالح عمومی فکر کنند.

سرپرست فرمانداری بهشهر با توجه به استراتژیکی بودن شرق مازندران به‎ویژه بهشهر، بیان کرد: از سال 80 عضو کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری استان گلستان بودم و تجربیات خوبی در این زمینه‎ها به‎دست آمد که با کمک دستگاه‎های اجرایی و هم‌فکری و تبادل دانش می‎توانیم در بخش‎های مذکور به نتایج مهمی برسیم.

* گردشگری، صنعت گم‌شده در بهشهر است

وی با بی‌نظیر توصیف کردن ظرفیت‌های گردشگری این شهرستان، گفت: از این ظرفیت در بهشهر به‎خوبی استفاده نشده است؛ مثلاً در اکوتوریسم یا گردشگری روستایی برنامه و طرح خاصی وجود ندارد، اما در دیگر استان‌ها روستاهایی وجود دارند که با ظرفیت‎های گردشگری روستاهای این منطقه قابل مقایسه نیستند ولی توسعه‌یافته‌تر هستند.

سجادی با بیان اینکه باید برنامه‌های بنیاد مسکن مازندران درباره توسعه روستاها بررسی شود، خاطرنشان کرد: به هر حال گرایشی در مردم ایجاد شده است که در روستاها ویلاسازی کنند، لذا با مدیریت خوب می‌توانیم فضای گردشگری مناسبی را نیز در این مناطق ایجاد کنیم.

وی ادامه داد: در بحث گردشگری روستایی باید به این نکته توجه کنیم که برخی از روستاهای ما ارزش کشاورزی بسیار زیادی دارند و به هیچ‌وجه نباید در آن ساخت و سازهای تفریحی صورت گیرد.

سرپرست فرمانداری بهشهر با بیان اینکه برخی روستاها دارای اراضی شیب‌دار و کم‌آب بوده و برای اقتصاد کشاورزی مفید نیستند، تصریح کرد: اما از طبیعت زیبایی برخوردار هستند و می‌توانند به‌عنوان منطقه توریستی استفاده شوند، لذا باید نظریات افراد آشنا به این بخش را جویا شویم و به‎طور کارشناسی بررسی کنیم.

* جزیره کیش با میانکاله قابل مقایسه نیست

سجادی با بیان اینکه جزیره کیش به هیچ عنوان با میانکاله قابل مقایسه نیست و اکولوژی یا زیبایی‌های میانکاله بی‌نظیر است، افزود: درست است که مسائل زیست‌محیطی را باید رعایت کنیم، ولی باید به دنبال سرمایه‌گذار برویم و با طرح‌های گردشگری و مطالعات زیست‌محیطی توفیقات ارزشمندی را برای رونق و شکوفایی بهشهر به‌دست بیاوریم.

وی با اشاره به قرار داشتن بهشهر در مسیر رفت‌وآمد مسافران مشهد مقدس و زائران بارگاه ملکوتی امام رضا (ع)، افزود: خدمات مورد نیاز این زائران در بهشهر رضایت‌بخش نیست و از هتل و امکانات خوبی هم بهره‌مند نیستیم.

* زباله، تنها محصول مسافران شمال است

سرپرست فرمانداری بهشهر با اشاره به چادر زدن چندساعته مسافران در بهشهر و رهاسازی زباله در طبیعت، افزود: آنها در حالی‌که هیچ سودی نصیب ما نشده است به سفر خود ادامه می‎دهند و ما باید پشت سرشان زباله‎ها را نیز جمع‌آوری کنیم، لذا باید برای این موضوع یک فکر اساسی صورت بگیرد.

سجادی با اشاره به وجود مناطقی بکر در بهشهر، گفت: در تابستان با پیمودن مسافتی بسیار اندک به جایی می‌رسیم که نه‌تنها نیازی به وسایل سرمایشی نداریم بلکه لوازم گرمایی نیز باید با خود داشته باشیم.

وی با بیان اینکه مکان‌های استراحت منطقه گردشگری عباس‎آباد بهشهر مناسب گردشگران و توریست‌ها نیست، تصریح کرد: باید کاری کنیم که مسافر مدت زمان بیشتری را در این مناطق بماند و در شهر نیز زیرساخت‌های لازم فراهم شود که گردشگر حداقل دو تا سه شب را ماندگار بشود، زیرا  این کوچک‌ترین بازدهی توسعه گردشگری است که به‎طور حتم نیز درآمدزایی خوبی دارد.

* ظرفیت‌های خوبی در بخش کشاورزی داریم

سجادی در بخش دیگر با بیان اینکه ارزش افزوده ما در بحث کشاورزی و تبدیل صنایع غذایی خوب نیست، افزود: به‌جز چند واحد انگشت‌شمار، واحدهای تولیدی مؤثر در امر صنایع تبدیلی نداریم.

سرپرست فرمانداری بهشهر ادامه داد: هرچند به گفته کارشناسان زبردست اقتصادی جذب سرمایه از سوی سرمایه‌گذاران بسیار مشکل است، ولی ما ظرفیت‌هایی داریم که اغلب شهرها و روستاهای ایران از آن بی‌بهره هستند.

وی ادامه داد: تمامی تلاش خود را برای افزایش ارزش افزوده و رونق درآمد شهروندان به‌کار می‌گیریم.

* استقرار صنایع مادر در امیرآباد سبب توسعه پایدار می‎شود

سرپرست فرمانداری بهشهر با بیان اینکه زیرساخت‌های صنعت، معدن و تجارت ما را به‌سمت پیشرفت هدایت می‎کنند، به وجود بندر استراتژیک امیرآباد و منطقه ویژه اقتصادی در بهشهر اشاره و اظهار کرد: اسقرار صنایع مادر و ایجاد زنجیره تولید در این منطقه سبب توسعه همه‌جانبه و پایدار می‎شود.

* برای اقتصاد مقاومتی، باید از ظرفیت عمومی بسیج استفاده کنیم

سجادی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت بسیج و اقتصاد مقاومتی، گفت: بسیج با همه اقشار جامعه در ارتباط است و می‌تواند در مسائل خرد و کلان اقتصادی و در سنگر علم، توسعه و اشتغال پایدار به ایفای نقش بپردازد.

وی ادامه داد: برای اجرا و بهره‌گیری بهتر و سریع‌تر تحقق اقتصاد مقاومتی و توسعه می‌توانیم از ظرفیت عمومی بسیج استفاده و رغبت و تکاپوی بیشتری در بخش مشاغل خانگی ایجاد کنیم.

سرپرست فرمانداری بهشهر با اشاره به برخی مشاغل خانگی که افراد عادی نیز می‌توانند آن را انجام دهند، گفت: در جلسه‌ای که با رئیس سازمان بسیج سازندگی مازندران داشتیم، به این مسائل توجه خاصی شد تا بتوانیم در راستای عملیاتی‌شدن فرامین مقام معظم رهبری در زمینه اقتصاد مقاومتی گام‌های موثری برداریم.

سجادی بیان کرد: اقتصاد مقاومتی تنها راه وابستگی نداشتن به بیگانگان است که باید در همه زمینه‌ها صورت بگیرد تا جایی که نه‌ تنها وابستگی ما به بیگانگان را کم کند، بلکه این وابستگی را از بین ببرد.

وی در پایان گفت: از همه اقشار و گروه‌های مختلف، نخبگان، جامعه مهندسان و پزشکان، علما، روحانیت و اصحاب رسانه تقاضا دارم تا برای توسعه بهشهر ما را یاری داده و نظرات سازنده و مؤثر خود را به مسئولان اجرایی انتقال دهند.

 

 

 

 

فارس