به گزارش مازند اصناف؛ یدالله صادقی با اعلام این خبر اظهار کرد : بنا برماموریتی که به ما محول شده است، عملیات شناسایی برندهای پوشاک در کل کشور بر اساس مراجعات انجام شد.
وی افزود: ۵۵ شرکتی که مدعی داشتن برند از کشورهای خارجی بودند با مراجعه به ما، کد رهگیری دریافت کردند تا بتوانند برند خود را در ایران ثبت کنند.
رئیس مرکز امور اصناف و بازرگانان ایران، ادامه داد: مابقی فروشگاههایی که تابلوی برند خارجی بر سر در خود نصب کرده بودند و تحت آن عنوان فعالیت می کردند با هماهنگی وزارت ارشاد، اتاق اصناف ایران و اتحادیه صنف پوشاک به ادارات اماکن نیروی انتظامی معرفی شدند.
وی خاطر نشان کرد: بر این اساس این فروشگاه ها باید اقدام به تغییر فعالیت کرده یا فعالیت خود را بدون نشان برند ادعا شده ادامه دهند. در غیر این صورت براساس قانون با آنها برخورد و به پلمب آنها اقدام میشود.
صادقی تصریح کرد: در شهر تهران ۲۰۰ نمایندگی شناسایی شد که تنها برای ۵۵برند اقدامات ثبت برند در دست اقدام است و با ۱۴۵ مورد دیگر برخورد می شود.
وی با اشاره به اینکه بر اساس اقدامات صورت گرفته موردی برای پلمب در شهرستانها وجود نداشته است، افزود: در شهرستانها در مراجعات اولیه و با همکاری خود صنوف تابلوهای غیر مجاز جمع آوری شد. برند هایی نیز که باقی ماندند جزء همان ۵۵ برندی بوده اند که اقدامات اولیه برای ثبت آنها در دفتر تهران طی شده است.
صادقی اظهار کرد: این ۵۵ موردی که اقدامات ثبت آنها در دست اقدام است با نمایندگان خارجی خود قرارداد داشتهاند و صاحب مدارک نمایندگی از کشور مبداء هستند.
این مقام مسئول گفت: این طرح تنها شامل ساماندهی پوشاک است و در سایر کالاها یا صنوف بر اساس شرایط و دستور العمل خاص خود اقدامات لازم برای ساماندهی انجام می شود.
وی یادآورشد: رسیدگی به امور مربوط به کالای قاچاق و برند های تقلبی بر عهده ستاد مبارزه با قاچاق کالا است که در ارتباط با پوشاک این مسئولیت بر عهده ما گذاشته شد.
منبع: تسنیم