logo

کد خبر : 15242
تاریخ خبر : 1394/08/28
 ۱۷.۵ درصد تولید ناخالص ملی در دست اصناف است
نماينده اتاق اصناف ايران:

۱۷.۵ درصد تولید ناخالص ملی در دست اصناف است

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">&nbsp;نماینده اتاق اصناف ایران در سازمان نظام صنفی رایانه&zwnj;ای کشور گفت: ۱۷.۵ درصد تولید ناخالص ملی کشور در دست اصناف است که در بازار و اشتغال&zwnj;زایی نقش مهمی ایفا می&zwnj;کند.<br /> </span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ عباس رمدانی بابیان اینکه اتاق اصناف با قریب به ۲۰۰ سال سابقه قدیمی‌ترین تشکل صنفی کشور است، افزود: اتاق اصناف کشور به پشتوانه قانون نظام صنفی مصوب مجلس نزدیک به ۲۰۰ سال است که فعالیت می‌کند و اکنون نزدیک به سه میلیون واحد صنفی در رسته‌های مختلف عضو رسمی آن هستند.

وی بیان کرد: درمجموع اگر در هر واحد صنفی دو نفر مشغول به کار باشد به‌طور مستقیم شش میلیون نفر و غیرمستقیم ۱۸ میلیون نفر تحت پوشش آن به شمار می‌روند. ، این در شرایطی است ۱۷.۵ درصد از تولید ناخالص کشور GNP در دست اصناف است که نقش به سزایی در بازار و اشتغال‌زایی ایفا می‌کند.

نایب‌رئیس سازمان نصر کشور با اشاره به اینکه سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور به عنوان بزرگ‌ترین مرجع تخصصی بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات بیش از ۱۰ سال سابقه فعالیت دارد، گفت: ایجاد فضای تعاملی میان سازمان‌های نصر استانی و اتاق‌های اصناف یکی از نیازهای حیاتی فعالیت صنفی است و رئیس اتاق اصناف کشور نیز با شناختی که از ظرفیت تخصصی موجود در سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور دارد، اقدام به معرفی نماینده رسمی اتاق اصناف در سازمان کرد.

نایب‌رئیس سازمان نصر کشور، با تأکید بر اینکه تعامل با اتاق اصناف کشور فرصتی است تا سازمان و به‌خصوص شاخه فروشگاهی تقویت شود، افزود: زمینه‌ای است تا علاوه بر اتاق اصناف کشور با فراکسیون اصناف مجلس و دیگر اتحادیه‌های مرتبط با حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات نیز وارد تعامل شویم و مشکلات و نارسایی‌های موجود در قوانین صنفی را پیگیری و رفع کنیم.

رمدانی انتشار نرخ نامه واحد و مورد تأیید سازمان نظام صنفی رایانه‌ای و اتحادیه رایانه را یکی از موارد قابل‌پیگیری به عنوان نماینده اتاق اصناف در سازمان دانست و افزود: در حال حاضر فرصتی ایجادشده تا اتحادیه رایانه که مجموعه تحت نظارت اتاق اصناف است و سازمان نظام صنفی رایانه‌ای با تجمیع نظرات کارشناسی طرفین به انتشار نرخ نامه واحد اقدام کنند.

رمدانی در ادامه با اشاره به اینکه سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور، قانون مخصوص به خود دارد که به تصویب مجلس شورای اسلامی نیز رسیده و تحت قانون نظام صنفی نیست، خاطرنشان ساخت: برقراری تعامل دوجانبه با اتاق اصناف، پیگیری دغدغه‌های اعضای صنف، پیگیری تعاملات اعضای سازمان با اتحادیه‌ها و انجمن‌های تحت نظارت اتاق اصناف و غیره ازجمله مواردی است که به عنوان نماینده می‌توانم برای اعضا انجام دهم.

مرجع: مهر مازندران