به گزارش مازند اصناف؛ مجید مظفری با اعلام این خبر اظهار کرد: جریان کاهش قیمت مرغ و پایین تر بودن آن از هزینه تولید، کماکان ادامه دارد به طوری که این محصول تا ۵۵۰۰ تومان نیز در بازار به فروش می رسد.
وی افزود: هزینه تولید این محصول برای تولید کننده ۴۲۰۰ تومان است درحالی که این محصول از مرغداران کشور تا ۳۷۰۰ تومان نیز خریداری میشود.
مدیرعامل اتحادیه مرغداران مرغ گوشتی خراسان رضوی ادامه داد: خراسان رضوی به دلیل تولید زیاد و بعد مسافتی با پایتخت، کمترین قیمت گوشت مرغ کشور را دارد.
وی خاطر نشان کرد: تنها راه ثبات قیمت مرغ و جلوگیری از ضرر مرغداران، کاهش قیمت تمام شده و بالابردن کیفیت مرغ تولیدی است به طوری که این دلایل باعث شده که ما نتوانیم به کشورهای دیگر برای صادرات رقابت کنیم.
مظفری اضافه کرد: با پایین آوردن قیمت تمام شده و بالا بردن کیفیت می توانیم با تولیدکنندگان سایر کشور ها مانند ترکیه و برزیل برای تصاحب بازار منطقه رقابت کنیم.
وی افزود: مرغداران به طور معمول در ۹ ماه سال ضرر می دهند و تنها در ماه هایی مانند ماه رمضان و ایام قبل و بعد تعطیلات عید نوروز حداقل سود را به دست می آورند یا صرفا ضرر نمیدهند.
مظفری اظهار کرد: بعد از سال ها رفت و آمد، وزارت جهاد کشاورزی یکی از مشکلات پیش پای مرغداران، یعنی توقف مقطعی صادرات مرغ را با توجه به نوسانات بازار برداشته، اما هنوز تغییری در حجم صادرات ما در بازارهای صادارتی ایجاد نشده است.
منبع: تسنیم