logo

کد خبر : 14924
تاریخ خبر : 1394/08/16
پیامدهای مصرف زیاد گوشت قرمز

پیامدهای مصرف زیاد گوشت قرمز

<p style="text-align: justify;"><span style="font-family: Tahoma;">یک کارشناس تغذیه معتقد است، مصرف زیاد گوشت قرمز، اوره و چربی بد خون را بالا می&zwnj;برد.<br /> </span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ عاطفه نادری اظهار کرد: گوشت قرمز یکی از مهم‌ترین منابع پروتئین و B۱۲ است، اما مصرف بیش از حد آن برای افراد توصیه نمی‌شود.

وی با بیان این‌که مصرف زیاد گوشت قرمز متابولیسم بدن را بالا می‌برد، تاکید کرد: این امر فشار زیادی را برای دفع مواد زائد به کلیه و کبد وارد می‌کند.

کارشناس تغذیه بیمارستان امام خمینی(ره) استان کرمانشاه تاکید کرد: هم‌چنین مصرف فراوان گوشت قرمز اوره، چربی و کلسترول بد خون (LDL) را بالا می‌برد.

نادری با اشاره به این‌که برخی افراد مصرف گوشت قرمز را به طور کامل حذف می‌کنند، تاکید کرد: این کار مشکل چندانی ایجاد نمی‌کند، اما باید با روش‌های جایگزین پروتئین، کلسیم و B۱۲ بدن را تامین کرد.

وی یادآور شد: افرادی که گوشت قرمز را حذف می‌کنند باید به ازاء هر ۱۰۰ گرم گوشت قرمز، ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم مرغ یا ماهی، به اضافه دو لیوان شیر یا ماست و مکمل B۱۲ را مصرف کنند.

به گفته این کارشناس تغذیه، مصرف گوشت سفید مانند مرغ و ماهی هم جایگزین خوبی برای گوشت قرمز است و به علاوه ماهی به دلیل داشتن امگا۳ خواص بسیار مفیدی هم برای سیستم ایمنی و هم برای جلوگیری از سرطان دارد.

نادری با اشاره به این‌که نمی‌توان میزان دقیقی از مرغ و ماهی را برای همه افراد تجویز کرد، ادامه داد: بر اساس شرایط و وزن افراد نیاز به انواع گوشت متفاوت است.

وی خاطرنشان کرد: به هر حال می‌توان گفت که تقریبا همه افراد دو تا سه بار در هفته به مصرف پروتئین‌های حیوانی نیاز دارند.

 

 

 


منبع: ایسنا