به گزارش مازند اصناف؛ محمد علی یداللهی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان ساری با بیان اینکه بررسی منابع تاریخی بیانگر قدمت پرورش طیور در مازندران است، اظهار کرد: مجاورت با دریای خزر و وجود رشته کوههای البرز سبب افزایش بارندگیها و تشکیل پوشش گیاهی انبوه در این استان شده که آب و هوای معتدل خزری را بهدنبال دارد و از این رو با ورود طیور صنعتی به کشور از سال 1333 همواره توجه سرمایهگذاران و تولیدکنندگان صنعت طیور کشور به مازندران معطوف بوده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر 207 واحد مرغ مادر با ظرفیت حدود 7 میلیون قطعه و تولید سالانه حدود 300 میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی در مازندران فعال است، افزود: همچنین 39 کارخانه جوجهکشی با ظرفیت 623 دستگاه با ظرفیت سالانه بیش از 900 میلیون عدد تخممرغ نطفهدار، 2 هزار و 265 واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت جوجهریزی 36 میلیون قطعه در هر دوره دو ماهه و تولید 11 درصد گوشت مرغ کشور در مازندران است که رتبه نخست را در کشور به خود اختصاص داده است.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: ششماهه نخست امسال حدود 248 میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی توسط کارخانههای جوجهکشی استان تولید شد که نسبت بهمدت مشابه سال گذشته 6 درصد رشد داشته است.
یداللهی ادامه داد: از میزان تولید جوجه یکروزه گوشتی، 154 میلیون قطعه مربوط به عملکرد مزارع مرغ مادر گوشتی استان بوده است که حدود 52.4 میلیون قطعه جوجه یکروزه در مزارع مرغ گوشتی استان جوجهریزی شد و بقیه به دیگر استانها صادر شد.
وی در پایان تبیین کرد: با جوجهریزی طی این مدت در واحدهای مرغ گوشتی استان، حدود 95 هزار تن گوشت مرغ آماده پخت تولید شد که علاوه بر تامین نیاز شهروندان استان، حدود 60 درصد کل تولید گوشت مرغ به سایر استانها بهویژه استان تهران ارسال شد.