logo

کد خبر : 14431
تاریخ خبر : 1394/07/23
نخصیص 700 میلیارد تومان اعتبار به واحدهای صنعتی مازندران/ سهند بابل بزرگترین کارخانه تولید پلی استایرن کشور
اختصاصي/ رئيس سازمان صنعت مازندران در نشست با اصحاب رسانه خبر داد:

نخصیص 700 میلیارد تومان اعتبار به واحدهای صنعتی مازندران/ سهند بابل بزرگترین کارخانه تولید پلی استایرن کشور

<p><span style="font-size: larger;"><span style="font-size: larger;">در سفر اخیر رئیس جمهور، تسهیلات اعطایی بانک&zwnj;ها برای احصا این طرح&zwnj;ها&nbsp; ۷۰۰ میلیارد تومان درنظر گرفته شد.</span><br /> </span></p>

به گزارش خبرنگار مازند اصناف؛صبح امروز نشست خبری رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران با اصحاب رسانه برگزار شد.

 

بر اساس این گزارش، محمد محمدپور در این نشست که با هدف  بررسی دستاوردهای سفر دولت به مازندران انجام شد، گفت: اینکه مازندران تا امروز صنعتی نبوده است بحث درستی می باشد و صنعتی شدن مازندران یکی از مطالبات ما از رئیس جمهور بود.



وی با بیان اینکه  مازندران به‌دلیل محدودیت استقرار صنایع مادر با مشکلاتی مواجه است و بعد از لغو پوسته ممنوعیت صنعتی مازندران، این مشکل همچنان در هسته باقی مانده و نیاز است این استان مورد توجه ویژه قرار گیرد، افزود: اگر صنعتی در مازندران حضور دارد به اتکا بخش خصوصی است  و مازندران نتوانسته در زمان استقرار صنایع، از امکانات  دولتی استفاده کند.



رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران با اشاره به اینکه در این سفر تصمیم‌های خوبی برای صنعتی شدن استان گرفته شد، تاکیدکرد: رئیس جمهور با یک نگاه مثبت، بر صنعتی شدن مازندران تاکید داشتند که حتی کشاورزی در مازندران باید صنعتی شود.



وی با اشاره به اینکه در بررسی 250 طرح با پیشرفت های بالای 50 درصد متوجه شدیم که عمده این واحدها با مشکل نقدینگی مواجه هستند، متدکر شد: در سفر اخیر رئیس جمهور، تسهیلات اعطایی بانک‌ها  برای احصا این طرح‌ها  ۷۰۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شد و  این تسهیلات در حال  بررسی و ابلاغ به بانک‌های عامل است، گفتنی استاگر این واحدها به بهره‌ برداری برسند بیش از 7 هزار شغل در استان ایجاد می‌شود.



محمد محمد پور در این نشست با بیان اینکه در این سفر ما یک گام بزرگ در مطالبه گری مردم در ایجاد مناطق آزاد برداشتیم، اظهار کرد: هیات دولت بدنبال مکانی در مازندران است که می تواند آزاد شدن تجاری آن منطقه به صادرات منجر شود.


وی نتایج این سفر را در بخش معادن مفید ارزیابی و عنوان کرد: بی شک در پی این سفر، فعالیت های معدنی نیز سرعت خواهد یافت، و با ورود 3 هزار میلیارد سرمایه در این بخش نیز امیدواریم با همکاری سایر ارگان ها و سازمانها شاهد اتفاقات جدیدی در این بخش باشیم.


رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت مازندران در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران در خصوص اینکه چه اتفاقات و دستاوردهایی را در آینده شاهد خواهیم بود، اذعان کرد: پیش بینی اول ما توسعه صادرات در پی احداث خطوط ریلی و مناطق آزاد خواهد بود. پیش بینی دوم توسعه فرصت های شغلی و ایجاد اشتغال در استان خواهد بود. و پیش بینی بعدی اینکه بی شک استان به سمت صنعتی شدن گام بلندی خواهد برداشت و امید می رود که رتبه استان از نیمه جدول کشور به یک چهارم ابتدایی جدول ترقی یابد.


محمد پور در ادامه به احیای نساجی مازندران به عنوان نماد صنعتی استان اشاره و بیان کرد: اتفاق مهم این سفر فک پلمپ دستگاه ها و خطوط نساجی مازندران بود. همزمان با شروع به فعالیت بنده در سمت مسئولیت این سازمان سه مشکل عمده نساجی بحرانهای سنگین و بزرگ کارخانه، مشکلات سرمایه گذار ترک آن و تحصن کارگران ان بدلیل مطالبات مالی و بیکاری بود.

وی افزود: خوشبختانه از طریق بازپرداخت 18 میلیاردی به کارگران فضا کمی آرام شد و در ادامه و با استفاده از ظرفیت های موجود در کارخانه توانستیم آن را احیا کنیم به نحوی که در حال حاضر 400 نفر مشغول کار هستند.


رئیس سازمان صنعت مازندران با بیان اینکه صدها میلیارد تومان ماشین آلان رنگرزی در محل کارخانه، بدلیل مشکلات حقوقی پلمپ گمرک بود، اضافه کرد:ما دیدیم  دستگاه ها و ماشین آلات اروپایی فوق در کشور بی نظیر است و این حق نبود که بلا استفاده بماند لذا با استمداد از چندین ارگان توانستیم 48 ساعت مانده به سفر ریاست جمهوری، فک پلمپ آنها را از گمرک بگیریم و مراسم رسمی آن با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت انجام شد.


محمد پور با ابراز امیدواری از اشتغال بکار نزدیک به 600 نفر دیگر در آینده ای نزدیک در این کارخانه، خاطر نشان کرد: با نصب و راه اندازی خط دوزندگی این کارخانه در آینده ای نزدیک، این کارخانه ظرفیت جذب 600 نفر را خواهد داشت.


وی با بیان اینکه شرکت پلی استایرن سهند با ظرفیت تولید 60 هزار تن ، بزرگترین کارخانه کشور است، تصریح کرد: این مقام تا پیش از این در اختیار کارخانه پتروشیمی تبریز بود که ظرفیت تولید 19 هزار تن را داشت.


رئیس سازمان صنعت مازندران در پایان به راه اندازی و حل مشکلات تعرفه ای کارخانه فولاد بهمن اشاره و اظهار کرد: این واحد که در گذشته یک کارگاه نورد ورق های وارد شده بود در حال حاضر و با رسیدن به بلوغ فعالیتش می تواند ظرفیت تولیدی به اندازه فولاد مبارکه اصفهان را داشته باشد.