logo

کد خبر : 14156
تاریخ خبر : 1394/07/04
۶۲درصد ظرفیت صنایع غذایی کشور بلا استفاده مانده!/۷۶۰۰۰۰ شغل در معرض ضرر اقتصادی
دبيرکل کانون انجمن هاي صنايع غذايي ايران؛

۶۲درصد ظرفیت صنایع غذایی کشور بلا استفاده مانده!/۷۶۰۰۰۰ شغل در معرض ضرر اقتصادی

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">دبیرکل کانون انجمن های صنایع غذایی ایران با اشاره به اینکه ظرفیت تولید صنایع غذایی ۲۵۲ میلیون تن است که در حال حاضر فقط ۹۰ میلیون تن تولید می شود. گفت: دولت بدلیل نداشتن بودجه نمی تواند به صنایع غذایی کمک کند.</span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ کاوه زرگران، دبیرکل کانون انجمن های صنایع غذایی ایران در گفتگو با خبرنگار اقتصادی تهران نیوز با اشاره به ظرفیت تولید صنایع غذایی در کشورمان، گفت: هم اکنون ۱۱ هزار و ۲۰۰ واحد صنایع غذایی در کشور وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه ۳۸ درصد از ظرفیت تولید وزنی صنایع غذایی فعال و ۶۲ درصد آن بلا استفاده است، اظهار کرد: این شرایط بدلیل رکود اقتصادی است زیرا ظرفیت تولید ۲۵۲ میلیون تن است که در حال حاضر فقط ۹۰ میلیون تن تولید می شود.

*جبران کسری بودجه از صنایع غذایی شناسنامه دار

زرگران با تاکید براینکه دولت بدلیل نداشتن بودجه نمی تواند به صنایع غذایی کمک کند و از این رو مجبور است بخشی از کسری بودجه را از صنایعی که شناسنامه دار هستند تامین کند ،ادامه داد: این مهم به صنایع فشار وارد می کند.

دبیرکل کانون انجمن های صنایع غذایی ایران با اشاره به اینکه در حوزه غذایی آمار دقیقی از میزان صنایع تعطیل شده وجود ندارد، افزود: در این میان باید گفت که برخی از صنایع تعطیل شده اند.

وی با اشاره به اینکه در رابطه با عملکرد کارخانجات آمارها تقسیم به ۳ قسمت می شود،گفت: طبق این آمار ها 30 درصد کارخانجات تعطیل،۳۰ نیمه تعطیل و مابقی فعال هستند ولی این آمار در صنایع غذایی صدق نمی کند زیرا با رزق و روزی مردم سروکار دارد.

زرگران خاطر نشان کرد: در حوزه صنایع غذایی ۱۹۰ هزار شغل  به صورت مستقیم وجود دارد و ۴ برابر این رقم شغل غیر مستقیم وجود دارد که با توجه به شرایط کنونی در برخی صنایع درمقابل ضرر اقتصادی قرار گرفته اند.

 

شبکه اطلاع رسانی راه دانا