فریدون امیریان عصر امروزدر گفت و گو با خبرنگار مازنداصناف گفت: در راستای آغاز طرح پایلوت کیفی سازی نان در استان مازندران ، با تلاش و پیگیری های مستمر نانوای باسابقه ساروی، برای اولین بار در فرآیند پخت نان، ماده غذایی کاملا طبیعی و بی ضرر جایگزین جوش شیرین شد.
وی افزود: سید حبیب حسینی با 28 سال سابقه خبازی، با بهره گیری از تجربیات و همچنین ارتباط موثر و مستمر با متخصصان شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 کشور، توانست برای اولین بار نان لواش و بربری را بدون استفاده از جوش شیرین و با ماده ای طبیعی و بسیار ارزان قیمت تولید کند.
دبیر پایلوت کیفی سازی نان مازندران با اشاره به مضرات استفاده از جوش شیرین در فرآیند پخت نان از جمله ایجاد ناراحتی های گوارشی و سوء هاضمه، عدم جذب آهن و کلسیم و ایجاد بیماری های کم خونی، خستگی زودرس و حتی تضعیف حافظه تصریح کرد: به دلیل اهمیت این موضوع، نان تولید شده توسط این نانوای مبتکر در چندین مرحله توسط واحد کنترل کیفی شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 و همچنین دانشگاه علوم پزشکی مازندران مورد آزمایش قرار گرفت که برآیند تمامی این آزمایشات ثابت می کند نان تولید شده توسط آقای سید حبیب حسینی فاقد جوش شیرین است.
مشاور مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی مازندران خاطرنشان کرد:غالب خبازان، در حالیکه خصوصا لواش پزها تصور می کردند که بدون استفاده از جوش شیرین نمی توان نان مرغوب تولید کرد؛ این نانوای ساروی بدون استفاده از این ماده مضر نان لواش و بربری را با کیفیت عالی پخت کرد.
وی در پایان متذکر شد: امیدواریم با اقدامات صورت گرفته شرایطی فراهم شود تا این نانوای خلاق بتواند ابتکار مذکور را به نام خود ثبت نماید.
انتهای پیام/