به گزارش مازند اصناف؛ نواب زاده اظهار کرد: دم کرده پوست سبز پسته حالت دل به هم خوردگی و استفراغ را از بین میبرد و برای رفع سکسکه پوست سبز پسته مناسب است.
پزشک و محقق طب اسلامی اظهار کرد: مغز پسته حاوی اسیدهای چرب مفید بوده، اما مصرف آن به افرادی که میزان تری گلیسرید خون بالایی دارند، توصیه نمیشود، همچنین به دلیل هضم دشوار آن برای معده مناسب نیست.
وی با اشاره به اینکه مغز پسته از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است، افزود: مغز پسته به علت داشتن آهن خون ساز است و افرادی که مبتلا به کم خونی هستند، باید روزانه مقادیر پسته بخورند.
پزشک و محقق طب اسلامی، تقویت مغز و ذهن، باز کردن مجاری کبد، آرامش بخش قلب و آرام کردن اعصاب، تقویت معده، تسکین سرفه، درمان اسهال معمولی و اسهال خونی را از جمله خاصیتهای پسته برشمرد.
نوابزاده اظهار کرد: پوست سبز پسته تازه از نظر طب قدیم ایران سرد وخشک است و برای رنگرزی، رفع بوی بد دهان، التیام زخمهای داخل دهان، استحکام لثه، رفع دل بهم خوردگی و استفراغ، رفع سکسکه مفید است.
منبع: ایسنا