logo

کد خبر : 13092
تاریخ خبر : 1394/05/16
 برندهای شهرستانهای مازندران شناسایی شود/ احیای ۲۸واحد تولیدی راکد
استاندار مازندران:

برندهای شهرستانهای مازندران شناسایی شود/ احیای ۲۸واحد تولیدی راکد

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">استاندار مازندران با تاکید بر شناسایی برندهای شهرستانهای استان گفت: مردم شهرستان های مختلف استان با توجه به تنوع صنعت و محصولات کشاورزی برندهای خود را به جامعه ارائه دهند.<br /> </span></p>

به گزارش مازنداصناف   ربيع فلاح  در دومين جشنواره انجير گلوگاه اظهار داشت: شهرستان های مختلف ما دارای ظرفيت های مناسبی در توليدات کشاورزی و صنعتی هستند که بايد با دقت نظر در اين رابطه وارد شد و توسعه بخشی در اين راستا ايجاد کرد.

وی با بيان اينکه در کنار کشاورزی، استان مازندران دارای صنايع مختلف توليدی با برندهای مشخص و به نام است که بايد به استان و کشور شناسانده شود و در اين رابطه ما نيز کمک کار صنعتگران و توليد کنندگان هستيم.

استاندار مازندران با اعلام اينکه در سال جاری ۲۸ واحد صنعتی راکد شده فعال شده است، گفت: از اين تعداد واحد صنعتی ۷ واحد در گلوگاه بوده که از حالت رکود خارج شدند و فعاليت شان در حال انجام است.

فلاح گفت: مشکلات در حوزه سرمايه گذاری استان مازندران وجود دارد و توليدکنندگان با سختی کار می کنند اما بايد از آنان حمايت کرده و در راستای رشد و توسعه شهرستان و استان گام برداريم.

وی در ادامه با اشاره به برگزاری مناسب جشنواره انجير در گلوگاه افزود: اين شهرستان با برند انجير در استان و کشور شناخته شده است که بايد با تقويت دبيرخانه اين جشنواره، پيرامون خصوصيات، ويژگی های، زيست شناسی، کيفيت فرآوری و بازده مناسب تحقيقات بيشتری انجام شود.

استاندار مازندران ادامه داد: مازندران از ظرفيتهای بالای کشاورزی برخوردار است که در برخی از اراضی تا سه کشت انجام می شود و لذا بايد ضریب کشت را به بيش از ۲ برسانيم و به رشد و شکوفايی در اين راستا برسيم.

فلاح با بيان اينکه بايد تلاش شود تا مرکز تحقيقات علمی انجير در يک قطعه زمين ايجاد و تحقيقات مختلف را در اين راستا دنبال شود، يادآور شد: گونه های مختلف تخصصی اين کشت بايد در اين مزارع و زمين ها مورد تحقيق و بررسی قرار گيرد و محصولاتی که با شرايط محلی و منطقه ای سازگار هستند، توسعه يابد.

وی گفت:‌ بايد به گونه ای عمل شود که شرايط کشت و نحوه ماندگاری محصول افزايش يافته و فرايند محصول از تازه خوری به فرآوری و کنسرو و صادرات توسعه يابد.

استاندار مازندران همچنين با تاکيد بر اينکه بايد تلاش شود تا سهم شهرستان از استان گرفته و توسعه و پيشرفت در سراسر مازندران ايجاد شود گفت: ما برای نجات استان و افزايش توسعه آمده ايم و لذا بايد به عقب ماندگی های شهرستان توجه شود و سهم هر شهرستان به تناسب نياز داده شود و فرمانداران حق خود را از استان طلب کنند.


مهر مازندران