logo

کد خبر : 12979
تاریخ خبر : 1394/05/11
 98 درصد شرکت‌های مستقر در شهرک صنعتی امامزاده عبدالله آمل بومی هستند
رئيس شرکت شهرک‌هاي صنعتي آمل

98 درصد شرکت‌های مستقر در شهرک صنعتی امامزاده عبدالله آمل بومی هستند

<p style="text-align: justify;"><span style="font-family: Tahoma;">رئیس شرکت شهرک&zwnj;های صنعتی آمل گفت: 98درصد شرکت&zwnj;های مستقر در شهرک صنعتی امامزاده عبدالله آمل بومی هستند.<br /> </span></p>

به گزارش مازنداصناف  40 نفر از خبرنگاران خبرگزاری‌ها، پایگاه‌های خبری محلی و رسانه‌های مکتوب مازندران از صبح امروز در آستانه روز خبرنگار و به مناسبت گرامی‌داشت روز صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی، با همکاری شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران و اداره تابعه در شهرستان آمل، از تصفیه‌خانه مرکزی ناحیه صنعتی امامزاده عبدالله (ع) آمل، شرکت فرآورده‌های گوشتی بریون، شرکت لبنی دوشه هرازَ، واحد تولیدی صنعتی مرباپزان، مرکز کسب و کار آمل و شرکت انواع سس دلوسه بازدید کردند.

در حاشیه این بازدیدها رئیس شهرک‌ صنعتی شهرستان آمل، جمشیدآباد و بلده گفت: فاز یک و دو ناحیه صنعتی امامزاده عبدالله (ع) در هفت کیلومتری آمل واقع شده و به دلیل نزدیک بودن به محور مواصلاتی ‌یک‌هراز و در مسیر تردد مرکز کشور از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

حمید احمدی اظهار کرد: 237 واحد صنعتی در این ناحیه صنعتی مستقر هستند و وسعت آن 95 هکتار است که 25 هکتار آن در فاز یک تعریف شده و بقیه در فاز دو قرار دارد که در فاز دو این ناحیه حدود 40 واحد صنعتی مستقر هستند و 90 درصد آنها به بهره‌برداری رسیده‌اند.

رئیس شهرک صنعتی شهرستان آمل با بیان اینکه هشت درصد واحدهای فعال در این شرکت بومی هستند و رقابت سالمی بین واحدها برقرار است، اظهار کرد: شرکت‌های بزرگی همانند فولادین ذوب با یک‌هزار و 400 نیروی کار و شرکت‌های ارس بازار، گلا، دوشه و صالح شرکت‌های بزرگ این ناحیه هستند که بیش از 5 هزار نفر در آن مشغول کار بوده و حتی از شهرهای مجاور نیز در حال فعالیت هستند.

این مقام مسئول درباره تصفیه‌خانه ناحیه صنعتی امامزاده عبدالله (ع) آمل گفت: این ناحیه دارای ظرفیت 400 مترمکعب بوده ولی با توجه به اینکه بیشتر شرکت‌ها دارای آب‌بری زیادی هستند، لذا مدل دوم تصفیه‌خانه با ظرفیت ‌یک‌هزار و 800 مترمکعب به طور روزانه امر تصفیه را انجام می‌دهند.

احمدی ادامه داد: یک‌هزار و 300 مترمکعب دبی ورودی به تصفیه‌خانه است که از طریق روش بیولوژیکی «لجن فعال» تنها تصفیه‌خانه مازندران است که به صورت آنلاین کنترل می‌شود و بهترین تصفیه‌خانه فاضلاب در طول سه سال گذشته بوده که حتی آب خروجی از فاضلاب آن در امر کشاورزی کاربرد دارد.

تنها ساختمان فناوری کسب و کار در آمل نیز از دیگر مکان‌هایی بود که خبرنگاران مازندرانی از آن بازدید کردند،بنای این ساختمان 3 هزار و 600 مترمربع است و از سال 85 تا 87 حدود 2 میلیارد و 500 میلیون تومان برای ساخت آن هزینه شده است، شرکت لبنی دوشه یک‌هراز دیگر واحد فعال در شهرک صنعتی امامزاده عبدالله (ع) بوده که مورد بازدید خبرنگاران قرار گرفت.

بازدید‌کنندگان توانستند از نزدیک با مراحل مختلف تولید شیرهای نایلونی، پاکتی و بطری همچنین تولید ماست، دوغ و فرآورده‌های مختلف لبنی، وضعیت گرم‌خانه و سردخانه‌گذاری، انبار و خروج محصول برای ارائه به بازار آشنا شوند.

بازدید از شرکت لبنیات، تولید مربا، مجتمع فرآورده‌های گوشتی نیز از دیگر واحدهای تولیدی در ناحیه صنعتی امامزاده عبدالله (ع) آمل بود که خبرنگاران از آن بازدید کردند.

 

 

 

 

فارس