به گزارش مازنداصناف محمدتقی شکوهی امروز در گفتوگو با خبرگزاری فارس در شهرستان ساری با بیان اینکه سطح زیر کشت هلو در مازندران چهار هزار و 293 هکتار است، اظهار کرد: میزان تولید هلو در سال گذشته 61 هزار و 874 تن بوده و پیشبینی میزان تولید این محصول امسال 72 هزار تن است.
وی با اشاره به اینکه سطح زیر کشت باغهای شلیل مازندران چهار هزار و 867 هکتار است، افزود: میزان تولید شلیل در سال گذشته 70 هزار و 992 تن بوده که پیشبینی ما از تولید این محصول در سالجاری 75 هزار تن است.
مدیر باغبانی جهاد کشاورزی مازندران بیان کرد: در مجموع سطح زیر کشت باغهای هلو و شلیل در استان 9 هزار و 160 هکتار با میزان تولید 132 هزار و 866 تن بوده که پیشبینی ما این بوده که امسال 147 هزار تن برداشت داشته باشیم.
شکوهی یادآور شد: سطح زیر کشت، کل باغهای هستهدار در مازندران 14 هزار و 136 هکتار با میزان تولید 178 هزار و 880 تن بوده که بیشترین هلو و شلیل است.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر 80 درصد هلو و شلیل برداشت شده است، اظهار کرد: بقیه محصول تا اواخر مردادماه امسال برداشت میشود.
مدیر باغبانی جهاد کشاورزی مازندران درباره توصیههای فنی محصول هلو و شلیل، ادامه داد: باغداران پس از برداشت محصول زمانی که 10 تا 15 درصد برگهای هلو و شلیل زرد شده باشند نسبت به انجام محلولپاشی با کودهای اوره 10 در یکهزار، سولفات روی با غلظت پنج در یکهزار و اسیدفولیک با غلظت سه در یکهزار اقدام کنند.
شکوهی خاطرنشان کرد: انجام محلولپاشی پس از برداشت محصول در باغهای هلو و شلیل مزایای فراوانی دارد و سبب افزایش ذخیره غذایی و افزایش مقاومت درختان به سرما میشود.
وی در پایان با تاکید بر اینکه باغداران پس از برداشت محصول تا اواخر تابستان نسبت به آبیاری درختان اقدام کنند، گفت: با توجه به گرمای هوا و خشکسالی، آبیاری را قطع نکنند.