به گزارش مازنداصناف جمشید پهلوان به عوامل سیل اخیر در این شهرستان اشاره کرد و با تاکید بر لزوم اطلاعرسانی مناسب هواشناسی، اظهار کرد: وجود تعطیلات و ویژگی رودخانههای منطقه و توجه به مدیریت آیندهنگرانه شهری از نکات مورد توجه در سیل اخیر سوادکوه بوده است.
وی با بیان اینکه اثرات سیل پنج سال گذشته را همچنان شاهد هستیم و مشکلات سیل اخیر در سوادکوه با توجه به تجربیات گذشته تا 20 سال هم قابل جبران نیست، افزود: باید در ارائه مجوزهای ساخت و ساز در حریم رودخانه، قوانین رعایت شود و قاطعانه در برابر تقاضاهای ساخت و ساز در حریم و یا بستر رودخانه برخورد شود.
رئیس شورای اسلامی شهر سوادکوه با اشاره به اینکه ساخت و ساز غیر مجاز با فشار سیاسی و اجتماعی انجام شده و کسب آرا برای مجلس یا شورای اسلامی موجب ارائه مجوز ساخت و ساز شده است، خاطرنشان کرد: جلب رضایت مقطعی متقاضیان ساخت و ساز، باعث از بین رفتن بنا و وسایل زندگی و یا جان آنان میشود.
این مسئول، دیوارکشی در حریم رودخانه را از راهکارهای مناسب برای کاهش فشار آب رودخانه در سیلهای فصلی ذکر کرد و ادامه داد: سوادکوه در تامین ماشینآلات مناسب در برخورد با بحرانهای طبیعی مشکل دارد و اگر بولدوزر بزرگ موجود در شهرستان کارایی لازم با توجه به شرایط شهرستان را ندارد، با چند دستگاه کوچکتر باید تعویض شود.
پهلوان از ظرفیت مردم آسیبدیده در سیل اخیر تقدیر کرد و با اشاره به حضور برخی از مسئولان از روز حادثه در مناطق سیلزده، گفت: از حضور مسئولان و ارگانها در مناطق سیلزده تشکر میکنیم.
فارس