به گزارش مازنداصناف، علی اصغر ملکی رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت گوسفندی با اشاره به اجرای طرح پیشسرد کردن گوشت از دیروز گفت: این امر موجب افزایش ۱۰۰۰ تا هزا رو ۵۰۰ تومانی گوشت قرمز شد.
وی افزود: بر اساس این طرح لاشه گوسفند به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۴ الی ۵ درجه زیر صفر قرار میگیرد.
به گفته ملکی مسئولین سازمان دامپزشکی با توجه به مشاهده مواری از تب کریمه کنگو تصمیم به اجرای طرح پیش سرد کردن گوشت گرفتند.
وی ادامه داد: با قرار دادن گوشت در این دما وزن آن ۵۰۰ تا ۷۰۰ گرم کاهش مییابد اما قرار دادن گوشت در این دما موجب میکروبزدایی و افزایش بهداشت گوشت میشود.
وی با اشاره به قیمت گوشت در بازار گفت: هم اکنون گوشت قیمت ۲۵ هزار و ۵۰۰ تا ۲۶ هزار تومان به مغازهدار عرضه میشود و در واحدهای صنفی به قیمت ۲۹ تا ۲۹ هزار و ۵۰۰ تومان هر کیلو شقه بدون دنبه به فروش میرسد.
منبع: تراز