به گزارش مازنداصناف و به نقل از روابط عمومی شرکت شهرکهای صنعتی مازندران، سید مصطفی موسوی گفت: مدیران واحدهای تولیدی مستقر در شهرکها و نواحی صنعتی مازندران، از نمایشگاه صنایع غذایی در نمایشگاه بینالمللی تهران بازدید و تجربیات خوبی را کسب کردند.
وی اظهار کرد: این نمایشگاه فرصت مناسبی برای ارائه آخرین دستاوردها در حوزههای مختلف بوده و واحدهای تولیدی با حضور در نمایشگاه میتوانند با بازدید از محصولات و آشنایی با فناوریهای روز، از این موقعیت بهره ببرند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی مازندران افزود: 25 نفر از مدیران واحدهای تولیدی و صنعتی استان در قالب تور صنعتی، از بیست و دومین نمایشگاه بینالمللی صنایع کشاورزی، مواد غذایی، ماشینآلات و صنایع وابسته که در تهران برگزار شد، بازدید کردند.
این مسئول ادامه داد: برگزاری نمایشگاه در حوزههای مرتبط، به حرکت در مسیر توسعه اقتصادی از طریق رونقبخشی، پویایی و خروج از رکود کمک میکند و سبب معرفی آخرین توانمندیها و فناوریها میشود.
موسوی تصریح کرد: واحدهای تولیدی و صنعتی از ایجاد فرصت مناسب برای ارتباط و تعامل و همچنین تبادل تجربیات، برای ایجاد رقابت سالم بهره ببرند.
وی در پایان گفت: دو واحد تولیدی مازندران شامل کره پاستوریزه حلاوت و کلزا حلوا شکری باز، با حضور در این نمایشگاه، صاحب غرفه بودند.