به گزارش مازند اصناف و به نقل از فارس با گذشت نزدیک به یک هفته از استعفای حسن یونس سینکی از معاونت بازرگانی داخلی وزارت صنعت تاکنون وزیر صنعت هیچ واکنشی درباره رد یا پذیرش استعفای او نشان نداده است.
سیاستگذاری و تصمیمات در خصوص ستاد تنظیم بازار تعیین قیمت کالاهای اساسی و همچنین مقدمات ارائه دو سبد کالایی تا پایان سال جاری از جمله وظایف مهم سینکی تا پایان سال جاری بوده است که با استعفای وی مشخص نیست این وضعیت چگونه ادامه پیدا خواهد کرد.
بنابراین گزارش سینکی در دولت اصلاحات و در زمان وزارت شریعتمداری معاون بازرگانی وزیر صنعت بوده است و گفته میشود از فعالان سیاسی و از نزدیکان محمد خاتمی به حساب میآید.
برخی معتقدند دلیل استعفای سینکی اختلافنظر وی با محمدرضا نعمتزاده بوده است چرا که نعمتزاده اعتقاد راسخ به اقتصاد بازار آزاد و همچنین برداشتن موانع از مسیر تجارت و کسب و کار دارد حال آنکه سینکی به نظام کوپنی، سهمیهبندی و همچنین تشدید بازرسی از بازار اعتقاد دارد.
مشخص نیست در حالی که معاونت بازرگانی داخلی بدون مسئول و سرپرست مانده است وضعیت تنظیم بازار کشور به چه صورتی اداره شود.
پیش از این علیاکبر پورکاوه سخنگوی ستاد تنظیم بازار نیز به دلیل برخی شبهات مالی که پیش آمده بود از این وزارتخانه استعفا داده بود.
در حالی به ایام پایانی سال نزدیک میشویم و تامین کالاهای اساسی روز به روز از اهمیت بالاتری برخوردار میشود که تصدی مهمترین معاونت وزارت صنعت خالی مانده است.