به گزارش مازند اصناف، علیرضا ارزانی ممقانی در گفتوگو با ایسنا با بیان این که مشکلات فراوانی در زمینه عرضه خرما در کشور وجود دارد، بیان کرد: ایران با تولید سالیانه یک میلیون و 200 هزار تن خرما اولین تولیدکننده این محصول است، اما در توزیع آن حتی در کشور با مشکل مواجه است.
وی با بیان اینکه همه ما میدانیم تقاضا برای خرما در ماه رمضان افزایش مییابد، گفت: برای جلوگیری از افزایش قیمت این محصول دولت باید به صورت تضمینی خرما را خریداری و انبار کرده و در ماه رمضان با قیمت مطلوب و مصوبی عرضه کنیم.
رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار مشهد افزود: اما متاسفانه شاهد آن هستیم که تاجرهای افغانی در اواخر هر سال اقدام به خرید خرما و انبار خرما کرده و سپس در ماه رمضان با دو برابر قیمت، خرما را در بازار داخلی عرضه و قسمتی از آن را صادر میکنند.