logo

کد خبر : 10989
تاریخ خبر : 1394/02/29
 یارانه نقدی دهک‌های پایین افزایش یابد؟

یارانه نقدی دهک‌های پایین افزایش یابد؟

<p><span style="font-family: Tahoma;">وزیر کار از افزایش یارانه طبقات پایین و دهکهای کم درآمد و تقویت سبد غذایی آنها خبر داده و گفته است: تعداد افرادی که یارانه آنها حذف خواهد شد به ۶ میلیون نفر رسیده است.</span></p>

به گزارش مازند اصناف، وزیر کار از افزایش یارانه طبقات پایین و دهکهای کم درآمد و تقویت سبد غذایی آنها خبر داده و گفته است: تعداد افرادی که یارانه آنها حذف خواهد شد به 6 میلیون نفر رسیده است.



علی ربیعی گفته است: طبقات پایین و دهکهای کم درآمد نگران نباشند زیرا نه تنها یارانه شان کم نمی شود بلکه افزایش هم می‌یابد و سبد غذایی آنها تقویت خواهد شد.



او همچنین از سفارش شخص رییس جمهور مبنی بر جلوگیری از آسیب دهکهای میانی و پایینی در اقدام حذف یارانه‌ها و تاکید بر لزوم توجه به بیمه و تأمین اقلام مهم و ضروری سبد خانوارها در جریان حذف و اضافه‌ها خبر داده است.



 ربیعی در گفت‌وگو با بخش خبری سیما اعلام کرد که بر اساس اقدامات صورت گرفته تعداد کسانی که یارانه آنها حذف خواهد شد به 6 میلیون نفر رسیده است.


وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه در قانون اجازه حذف یارانه افرادی که غیرنیازمند شناخته شده داده شده است، گفت: این طرح تا مدتی آزمایشی خواهد بود که ضعفهای آن شناسایی شود به همین دلیل از اقشار سطح بالای جامعه شروع کرده‌ایم که در این مسیر با خطاهای کوچک و ناچیزی روبرو شدیم.

 

 

منبع: ایران جیب