logo

کد خبر : 10982
تاریخ خبر : 1394/02/29
تامین فضای مناسب مهمترین نیاز پارک علم و فناوری مازندران است
آيت الله طبرسي:

تامین فضای مناسب مهمترین نیاز پارک علم و فناوری مازندران است

<p>ایجاد فضا و ارائه امکانات برای میدان مانور بیشتر، فعالیت و تولید بیشتر موثر است.</p>

به گزارش  مازند اصناف،  نماینده ولی فقیه در مازندران مهمترین نیازمندی پارک فناوری را ایجاد مکان، فضای مناسب و امکانات عنوان کرد و گفت: ایجاد فضا و ارائه امکانات برای میدان مانور بیشتر، فعالیت و تولید بیشتر موثر است.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله نورالله طبرسی ظهر سه شنبه در بازدید از پارک علم و فناوری مازندران در ساری با اشاره به شعار سال جاری مقام معظم رهبری دولت و ملت، همدلی و همزبانی، گفت: با توجه به شعار سال باید همه مسئولان و مدیران استانی با همدلی و همزبانی مشکلات این پارک را برطرف کنند.

وی با اشاره به اینکه در این مجموعه با همت و تلاش جوانان اقدامات بهتر و فاخرتری انجام می شود، افزود: برای انجام اقدامات نیاز به ایجاد فضای مناسب برای جوانان مشغول به کار در پارک علم و فناوری است.

امام جمعه مرکز استان مازندران با بیان اینکه برای حرکت کردن با پیشرفت های دنیا نیاز به یک مدیریت جهادی در کشور است، اذعان داشت: برای یک جهش بزرگ و رسیدن به آرمان ها و مقاصد مورد نیاز کشور به یک عزم و مدیریت جهادی در بین جوانان و آحاد جامعه است.

آیت الله طبرسی با بیان اینکه توان و قدرت جوانان ایرانی بر کسی پوشیده نیست، تصریح کرد: ایجاد امکانات و فضای بیشتر برای توسعه و پیشرفت کشور و استان موثر خواهد بود.

همچنین رئیس پارک علم و فناوری مازندران یکی از اتفاقات پس از انقلاب را شکل گیری پارک های علم و فناوری در کشور فضایی برای رونق کسب و کار عنوان کرد و گفت: با توجه به فعالیت ۵ ساله این پارک در استان، دانشگاهها و مراکز رشد نیز با این مجموعه همکاری دارند.

علی معتمدزادگان یکی از مهمترین اقدامات در کشور استفاده از توانمندی های جوانان در عرصه های مختلف اعلام کرد و اظهارداشت: توانمندی های جوانان می تواند انقلاب را صادر و تمام تحریم ها را از بین ببرند.

همچنین آرش حسینی تولید کننده تجهیزات ورزشی در پارک علم و فناوری با بیان اینکه مهمترین مشکل در پارک علم و فناوری کمبود فضای مناسب برای تولید و فعالیت عنوان کرد و گفت: کمبود فضا مشکلاتی را برای نخبگان و جوانان مشغول فعالیت در این پارک ایجاد کرده است.

همچنین تولید کننده و مخترع پوشش میوه جات با اشاره به اینکه این طرح همزمان با چند کشور در ایران نیز آغاز شده بود، افزود: کشورهای دیگر در این طرح بسیار موفق عمل کرده ولی متاسفانه در این استان با توجه به ظرفیت بالای محصول نتوانستیم در اجرای این طرح بدلیل کمبود فضا و امکانات موفق عمل کنیم.

عبدالله عاطفی بیان کرد: در وجود آزمایشگاه و ظرفیت های اولیه برای تولید نیز با عقب ماندگی هایی مواجه هستیم.    

شیرافکن تاری از دیگر مخترعان نیز با اعلام اینکه تنها راه نجات کشور اجرای قوانین حمایت از شرکت های دانش بنیان است، افزود: متاسفانه عملکرد صندوق توسعه و فناوری در حمایت از نخبگان چندان رضایت بخش نبوده است.

 وی با بیان اینکه پیشروی مملکت به سمت صنعت موجب توسعه کشور می شود، تصریح کرد:  گسترش صنعت در کشور مشکلات را کاهش می دهد.

تاری خاطرنشان کرد: رعایت قوانین حمایت از شرکت های دانش بنیان موجب رفع مشکلات فناوران می شود.

همچنین تولید کننده آبزیان در پارک علم و فناوری مازندران گفت: با توجه به زمین های بسیار در حاشیه دریای خزر، در بحث عدم واگذاری زمین از سوی منابع طبیعی با مشکل مواجه هستیم.

میر روح الله اکبری تصریح کرد: فناوران باید برای تولید در محیط و فضاهای شهرداری ها و پارک ها خود را معرفی کنند.