logo

کد خبر : 10718
تاریخ خبر : 1394/02/18
5 سناریوی مخابرات برای تعرفه جدید تلفن‌ ثابت

5 سناریوی مخابرات برای تعرفه جدید تلفن‌ ثابت

<p><span style="font-family: Tahoma;">مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: مخابرات در قالب 5 سناریو درخواست افزایش مجموعه خدمات تلفن&zwnj; ثابت شامل تماس داخل استانی،&zwnj; تماس خارج ...</span></p>

به گزارش مازند اصناف، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: مخابرات در قالب 5 سناریو درخواست افزایش مجموعه خدمات تلفن‌ ثابت شامل تماس داخل استانی،‌ تماس خارج استانی، هزینه آبونمان و هزینه اولیه اتصال را به کمیسیون تنظیم مقررات ارائه داده است.

 

کاظم ابراهیمی اظهار داشت: عمده مشکل مخابرات ایران در بخش تلفن ثابت درآمد پایین است.



وی خاطر نشان کرد: تلفن ثابت و تلفن همراه هر یک به عنوان تجارت مستقلی در زیر مجموعه شرکت مخابرات ایران فعالیت می‌کنند.



وی ادامه داد: برای جبران مشکلات، در قالب 5 بسته پیشنهادی، شرکت مخابرات ایران درخواست تغییر تعرفه‌های تلفن ثابت را به کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات ارائه کرده است و برای تمام مجموعه تلفن ثابت از جمله تلفن داخل استانی،‌ خارج استانی، آبونمان و هزینه اتصال درخواست تغییر تعرفه کرده‌ایم.



ابراهیمی یادآور شد: هم‌اکنون هزینه اتصال هر خط تلفن ثابت در سراسر کشور 50 هزار تومان است. این رقم در مقابل سرمایه‌گذاری بیش از 500 هزار تومانی به ازای راه‌اندازی هر خط تناسب ندارد.



مدیرعامل مخابرات ایران تصریح کرد: قیمت‌ها با کار کارشناسی براساس هزینه تمام شده تعیین شده‌اند؛‌ جلساتی با رگولاتوری برگزار و بسته پیشنهادی ارائه شده است. امیدواریم از بین این بسته‌ها هرکدام که کمیسیون صلاح دانست با کار کارشناسی مشترک رگولاتوری و مخابرات، مصوب و برای اجرا ابلاغ شود.



ابراهیمی افزود: تعرفه تلفن ثابت ایران بین تمامی کشورهای دنیا حداقل است. مخابرات موظف به حضور در تمامی روستاها است؛ در حالی که روستاها به شدت هزینه بر و کم درآمد هستند. اغلب تلفن‌های روستایی کمتر از هزار تومان کارکرد دارند، اما هزینه‌های نگهداری مخابرات در روستاها با هزینه‌های شهری یکسان و تا 65 درصد بیشتر است.



مدیرعامل شرکت مخابرات ایران اضافه کرد: اگرچه در شهرهای بزرگ نسبت به شهرهای کوچک مقداری درآمد بهتر است، اما باز هم افزایش درآمد با افزایش هزینه‌ها هم‌خوانی ندارد. اگر هزینه‌ها کاهش یابد تعرفه موجود خوب است. اما افزایش شدید هزینه‌هایی از جمله هزینه‌های آب، برق، گاز و مالیات حفاری در شهرهای بزرگ به لحاظ محدودیت‌های ترافیکی، جمعیتی و شهرسازی هزینه‌های اضافه‌تر نسبت به شهرهای کوچک را به مخابرات تحمیل می‌کند.

 

 

 

منبع: ایران جیب