logo

کد خبر : 10413
تاریخ خبر : 1394/01/30
بررسی مشکلات اصناف و بازاریان شیرگاه/لزوم ساخت کشتارگاه در شیرگاه
اختصاصي/ در گفت و گو با رئيس اتاق اصناف شيرگاه مطرح شد

بررسی مشکلات اصناف و بازاریان شیرگاه/لزوم ساخت کشتارگاه در شیرگاه

<p style="text-align: justify;"><span style="font-family: Tahoma;">رئیس اتاق اصناف شیرگاه : <span style="font-family: Tahoma;">نبود کشتارگاه در سوادکوه و شیرگاه علاوه بر ایجاد مشکلات فراوان برای بازاریان در تامین گوشت مورد نیاز واحد های صنفی، به لحاظ عزیمت به شهرهای ساری و بابل، وقت گیر و هزینه بر بوده و این هزینه مضاعف سبب افزایش قیمت تمام شده و در نتیجه سود حداقلی برای قصابان منطقه شده است.</span><br /> </span></p>

سید علی اکبر ساداتی در گفت و گو با خبرنگار مازند اصناف در خصوص مشکلات عمده اصناف و بازاریان شیرگاه گفت: یکی از مشکلات رایج حال حاضر بازاریان، بحث داغ مالیات بر ارزش افزوده است که هنوز تعریف خاصی برای آن صورت صورت نگرفته است.


وی با اعلام اینکه اصناف و بازاریان در محاسبه و پرداخت ارزش افزوده در سردرگمی به سر می برند، تصریح کرد: در حال حاضر دریافت مالیات در شیرگاه به صورت علی الراس و بدون هیچ سند و فاکتوری انجام می گیرد و این امر با توجه به بازار ضعیف شیرگاه نسبت به سوادکوه، قائمشهر و ساری، به ضرر بازاریان است.


وی در ادامه ضمن ابراز نارضایتی از وضع موجود اظهار داشت: علیرغم اینکه ما بعنوان نماینده قانونی در اداره مالیات حضور داریم اما متاسفانه در جلسات نظرات ما کارساز نیست.


ساداتی در ادامه سخنانش به نبود کشتارگاه صنعتی در سوادکوه و شیرگاه به عنوان یکی از مشکلات اساسی این بخش از مازندران یاد کرد و گفت: نبود کشتارگاه در سوادکوه و شیرگاه علاوه بر ایجاد مشکلات فراوان برای بازاریان در تامین گوشت مورد نیاز واحد های صنفی، به لحاظ عزیمت به شهرهای ساری و بابل، وقت گیر و هزینه بر بوده و این هزینه مضاعف سبب افزایش قیمت تمام شده و در نتیجه سود حداقلی برای قصابان منطقه شده است.


وی در بخش دیگری از این گفت و گو به خبرنگار ما گفت: واحد تنظیم بازار جهاد کشاورزی، برای کنترل بازار لیستی از قیمت ها را به ما ارائه داد که بازاریان ما، به لحاظ رکود بازار این منطقه مجبور به فروش این کالاها، به زیر قیمت پیشنهادی گردیدند.


رئیس اتاق اصناف شیرگاه در بخش دیگری از سخنانش ضمن ابراز نارضایتی از بازارهای هفتگی شیرگاه، اذعان داشت: بازاریان ما عوارض می پردازند، اجاره می دهند، و حامی مالی بسیاری از جشن ها و مراسمات شیرگاه هستند، اما پول بازار هفتگی که غالبا غیر بومی هستند، به جیب غریبه ها می رود.


وی در بخش پایانی سخنانش به مشکلات توزیع آرد و نان در شیرگاه اشاره کرد و بیان داشت: علیرغم دستورالعمل کشوری مبنی بر آزادسازی 20 درصد از نانوایی ها و نیز کار حساس توزیع آرد، متاسفانه اداره غله شیرگاه از سوادکوه تفکیک نشده است و این موضوع برای ما چالش هایی را بوجود آورده است که امیدواریم مسئولان جهت مرتفع سازی این مسئله، اقدامات مناسبی را اتخاذ نمایند.

انتهای پیام/

مجتبی قربانی