logo

کد خبر : 10094
تاریخ خبر : 1394/01/03
تشکیل 10 پرونده تخلف در آخرین روز سال 93
اختصاصي/ رئيس اداره صنعت، معدن و تجارت ساري در گفت و گو با مازند اصناف خبر داد

تشکیل 10 پرونده تخلف در آخرین روز سال 93

<p><span style="font-family: Tahoma;">رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت مرکز مازندران از تشکیل 10 فقره پرونده تخلف صنفی در تاریخ 29 اسفند ماه در شهرستان ساری خبرداد.<br /> </span></p>

 اسماعیل هادی نژاد عصر امروزدر گفت و گو با خبرنگار  مازند اصناف، از تشکیل 10 فقره پرونده تخلف صنفی در تاریخ 29 اسفند ماه در شهرستان ساری خبرداد.



وی اظهار داشت: در راستای اجرای طرح نظارتی ویژه نورورز 94 در روز جمعه با بکارگیری کلیه نیروهای بازرسی و نظارت از تعداد 115 واحد صنفی اعم از میوه فروشی ها، مرغ فروشی ها، رستوران ها،شیرینی فروشی ها و نانوایی ها بازرسی بعمل آمده است.



هادی نژاد افزود: در روز جمعه با برگزاری گشت مشترک با ستاد تسهیل خدمات سفر فرمانداری  و مرکز بهداشت از واحدهای اقامتی،پذیرایی و رستوران های بین راهی و همچنین واحدهای خبازی بازرسی صورت گرفت که دو واحد پذیرایی متخلف شناخته شدند.



وی تصریح کرد: ارزش ریالی پرونده های متشکله در روز قبل از نوروز یک میلیون و 300 هزار ریال می باشد که پرونده های تخلف جهت صدور رای به تعزیرات جکومتی ارسال می شود.



رئیس اداره صنعت،معدن و تجارت شهرستان ساری خاطر نشان کرد: در ایام تعطیلات نوروز همکاران این اداره آماده دریافت گزارشات از طریق تلفن 124 می باشند.