_1611755168.jpg)
خطر خاموشی واحدهای صنعتی مازندران تا پایان زمستان وجود دارد
مدیرکل صنعت ، معدن و تجارت مازندران گفت که خطر خاموشی برق واحدهای تولیدی و صنعتی این استان با روند افزایشی مصرف تا پایان زمستان سال جاری وجود دارد.
به گزارش مازند اصناف؛ حسینعلی قوانلو در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : در شرایط فعلی به دلیل تعطیلی فعالیت برخی نیروگاه های بزرگ کشور به خاطر کمبود گاز و آلودگی هوا، میزان برق تولیدی در کشور برای مصرف مشترکان صنعتی و خانگی کفایت نمی کند و با اولویت بندی تامین برق خانگی، قطعا
واحدهای صنعتی همچنان حداقل تا پایان زمستان با قطعی متناوب مواجه هستند.
وی با اعلام این که حدود ۲۰ درصد از برق تولیدی حدود ۲ هزار و ۵۰۰ تا سه هزار مگاواتی استان به مصرف واحدهای تولیدی و صنعتی می رسد ، گفت : با صرفه جویی ۱۰ تا ۱۵ درصدی مشترکان خانگی امکان خاموشی صنعت نیز کاهش چشمگیری خواهد داشت.
قوانلو در مورد خاموشی ۲۴ ساعت گذشته واحدهای تولیدی و صنعتی مازندران هم اظهار داشت : با همراهی شرکت توزیع برق و کاهش مصرف خانگی با افزایش دمای هوا ، برق این واحدهای صنعتی از شب گذشته وصل شد و با روند افزایش دما احتمال خاموشی این واحدها نیز کاهش خواهد داشت.
عدم صرفه اقتصادی تولید برق خود مصرفی
مدیرکل صنعت مازندران در پاسخ به این پرسش که چرا صنایع با خرید ژنراتور برای خودشان برق تولید نمی کنند تا به تعطیلی کشیده نشودند ، پاسخ داد : میزان برق مصرفی هر واحد تولیدی و صنعتی در استان حدود سه مگاوات در روز است و با این حجم پایین برق مصرفی، خرید ژانراتور تولید برق برای
آنها از صرفه اقتصادی برخوردار نیست.
وی افزود : هم اکنون حدود پنج درصد از واحدهای تولیدی و صنعتی مازندران امکان تامین برق خود مصرفی را دارند و بقیه از برق سراسری استفاده می کنند ، ضمن این که برای اکثر این واحدها امکان سوخت جایگزین نیز وجود ندارد.
قوانلو در مورد زیان های انباشته شده واحدهای تولیدی و صنعتی مازندران به دلیل تعطیلی ناشی از قطعی برق هم گفت : در شرایط فعلی با توجه به اولویت تامین برق مشترکان خانگی ، راهی برای جلوگیری از خاموشی برق واحدها صنعتی و تولیدی وجود ندارد.
وی اضافه کرد : شرکت توزیع برق مازندران به دلیل تولید روزانه حدود ۲ هزار و ۵۰۰ تا سه هزار مگاوات برق ، مشکلی در تامین برق این واحدها ندارد، ولی قرارگیری تولید در شبکه سراسری و مدیریت آن از سوی مرکز، امکان برنامه ریزی را از تمامی استان ها از جمله مازندران سلب کرده است.
در استان مازندران حدود سه هزار واحد تولیدی و صنعتی با حجم سرمایه گذاری بیش از ۸۰ هزار میلیارد ریالی فعالیت دارند. بیش از ۶۰ هزار نفر کارگر هم در این واحدها فعالیت دارند.
انتهای پیام/
مطالب مشابه
- کمبود عرضه دلیل گرانی این روزهای گوشت در بازار مازندران/ هر کیلو گوشت بره 140 هزار تومان!
- تخلیط برنج ایرانی در استانهای بزرگ کشور با نوع خارجی/برنجکاران حمایتی از دولت ندیدند
- منابع بانکی مازندران بیش از ۵۱ درصد افزایش یافت
- آغاز طرح کشیک نوروزی از 16 اسفندماه در مازندران/کالاهای پرمصرف زیر ذرهبین تعزیرات
- پایین آمدن فتیله قیمت دلار و طلا در پی ریزش اونس/بازار معاملات جان گرفت
- رفع چالشهای توسعه مازندران نیازمند کلاننگری است
- بورس بازی در بازار ماهی؛ اینجا ماهیها را چوب میزنند
- همدستی کرونا و گرانی در فصل برنجکاری مازندران
- سردی بازار بورس در مازندران
- بازارچههای دائمی فرش دستباف در مازندران راهاندازی میشود
مطالب تصادفی
- از شایعه تا واقعیت! ضرب سکه ۱۰هزار تومانی
- کشف ۶ تن چوب آلات جنگلی قاچاق در مازندران
- با 40 میلیون تومان چه خودرویی بخریم؟
- ۲۸ هزار تن پرتقال از چرخه تولید در ساری خارج شد
- غربیها عرضه حفظ دعوت ایران به ژنو2 را نداشتند/خیانت آنها برای هر عاقلی مشهود است
- بابک زنجانی حتما با مراکز قدرت ارتباطاتی داشته است
- ماجراهای عجیب در بازار میوه
- راه حل تعادل قیمت در بازار گوشت چیست؟
- برگزاری مانور قطع گاز در واحدهای نانوایی ساری+تصاویر
- نرخ انواع سکه و طلا در بابلسر