_1580037198.jpg)
رکود بازار و برگشت ارز مهمترین مشکل صادرات کفش
نایب رئیس هیئت مدیریه جامعه صنعت کفش ایران: مهمترین مشکل صادرات کفش دست دوز ایرانی برگشت ارز حاصل از صادرات و رکود بازار است.
به گزارش مازند اصناف؛ به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، رضا بصیر نایب رئیس هیات مدیره جامعه صنعت کفش ایران گفت: با سیاست گذاری صحیح وزارت صمت در زمان تحریم ها و واردات کفش به کشور به حداقل ممکن رسیده است و روند روبه رشدی در کشور شکل گرفته است و با برندسازی های خوب مردم بیشتر به سمت کفش های تولید داخل می روند.

اما با توجه به 80 میلیون جمعیت در کشور ، نیاز به 2 و نیم تا 3 میلیون زوج جفت کفش داریم و با توجه به توان 2 برابری تولید می توانیم به همین میزان صادارت داشته باشیم که اصرار بانک مرکزی نسبت به بازگشت ارز حاصل از صادرات،بازگشت ارز را با مشکل مواجه کرده و تولید را باکاهش مواجه کرده است.
او افزود: مهمترین مشکلات صادرات، برگشت ارز است که به دلیل تحریم ها دست صنعت کفش را بری صادرات بسته است همچنین رکود بازار از جمله مشکلات این صنعت است.
نایب رئیس هیئت مدیره جامعه صنعت کفش ایران گفت: مشکل اساسی ما اجرای قانون مالیات برارزش افزوده است و صنعتگران شناسنامه دار در بخش مالیات بر ارزش افزوده ضرر فراوانی را متحمل می شوند. همچنین ثبات نداشتن قیمت مواد اولیه، موجب نوسانات قیمت کفش می شود.
رسول شجری رئیس اتحادیه تولیدکنندگان کفش دست دوز گفت: در حال حاضر با تولید 250 میلیون جفت (زوج) کفش نیاز کفش در داخل تامین می شود.
شجری افزود: در 8 سال گذشته هشت دوره نمایشگاه کفش برگزار کرده ایم که علاوه بر تاثیر آن در پیشرفت صنعت و تکنولوژی و فناوری، تاثیر زیادی در بین کشورهای خارجی داشته است تاجایی که ایتالیایی ها شرکت کننده در نمایشگاه کفش ایرانی را بعنوان سوغات به ایتالیات بردند.
تولیدکنندگان کفش دست دوز جای همه تولیدکنندگان خارجی را پرکرده اند و از نظر استاندار سازی نیز مشکلی نداریم.

شجری گفت: وزارت صنعت، معدن و تجارت در 2 سال گذشته با تلاش شبانه روزی خلا مواد اولیه را تا حد امکان پرکرده اند و اکنون از نظر مواد اولیه اشباع هستیم.
او افزود: بازپرداخت تسهیلات از جمله مشکلات صنعت کفش است که نیازداریم وزارت صمت نسبت به زمان بازپرداخت تسهلات اقدامات لازم را انجام دهند.
شجری گفت: با توجه به قیمت تمام شده بالای کفش مردم توان خرید با مالیات بر ارزش افزوده را ندارند همچنین به دلیل رکود بازار میزان تولید کفش به نصف کاهش یافته است.
افسانه محرابی مدیرکل صنایع نساجی و کفش وزارت صمت در ارتباط تلفنی گفت: در کل صنعت کفش تامین مواد اولیه، تشکیل کارگروه کفش برای رصد مشکلات و ارتقای کمی و کیفی در وزارت صمت رصد و پیگیری می شود.

خانم محرابی در ادامه گفت: چرم طبیعی و مصنوعی از جمله مواد مورد نیاز صنعت کفش است که در این زمینه یارانه تسهیلات در نظر گرفته شده است. در حال حاضر 7 طرح برای تسهیلات به بانک معرفی شده اند و برای بازسازی و نوسازی این صنعت در کل کشور اقدامات لازم در دست انجام است.
مدیرکل صنایع نساجی و کفش وزارت صمت گفت: مالیات بر ارزش افزوده مشکلات زیادی برای صنایع ایجاد کرده است و آسیبی که در این زمینه بر صنعت پوشاک و کفش وارد شده بیشتر دیده می شود که این موضوع نیز در حال بررسی است.
محرابی گفت: افزایش زمان بازپرداخت تسهیلات تولیدکنندگان صنعت کفش نیاز به همکاری بانک دارد و سعی می کنیم بازپرداخت تسهیلات ازیک سال به سه سال افزایش یابد.
مطالب مشابه
- حذف ارز 4200 تومانی در شرایط امروز اقتصاد ایران منطقی نیست
- دلار در سراشیبی سقوط/ ورود به محدوده 22 هزار تومان
- قاچاق تخممرغ، بهانهای برای سرکیسه کردن مردم
- تجربه دوباره بهبود اقتصادی در پسابرجام
- دلالان افغانی کشمش ایرانی را به آمریکا صادر می کنند| قیمت آجیل در کجا تعیین می شود؟
- خریداری مرغ مازاد کمتر از قیمت مصوب توسط دولت
- کاهش انگیزه برای خرید طلا/آینده بازار به تغییرات آمریکا بستگی دارد
- روش غلط قیمت گذاری سنگ آهن| ایران واردکننده می شود!
- متقاضیان مسکن ملی چگونه شهر مورد تقاضا را اصلاح کنند؟
- اصناف با قانون فعلی کوچکتر و ضعیفتر میشوند/ واحد صنفی اپلیکیشن و تبلت در قانون اصناف نداریم
مطالب تصادفی
- بخشنامه ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی برای اجرای طرح «نهاب» در همه بانکها +سند
- ثبات قیمت لوازم خانگی تا پایان بهار
- اولویت اصلی من شنیدن است/ به زودی وحدت را در سینمای ایران جشن میگیریم
- بررسي 1900 پرونده زمين کشاورزی فاقد سند در تنکابن
- سوبسید (یارانه) چیست؟
- فشار واردکنندگان خودرو به وزارت صنعت
- با سقوط 20 پلهای ، ایران ششمین اقتصاد بسته دنیا شد
- فروکش تب افزایش قیمت طلا با صعود دلار
- »نرخ انواع کیک و شیرینی در بازار ساری / 11 اسفند 92
- لیست خودروهای جدیدی که به ایران می آیند + قیمت