اخبار مازند اصناف پایگاه اطلاع رسانی اصناف مازندران - کد خبر : 37298 مورخ:[1398-06-06 20:44:01]
فعالیت 5300 خبازی در مازندران تامالکیت 6 نانوایی از سوی یک نفر!/نرخگذاری کردیم اما سلیقه‌ای عمل می‌شود!
مدیرکل اداره غله و خدمات بازرگانی مازندران مطرح کرد

فعالیت 5300 خبازی در مازندران تامالکیت 6 نانوایی از سوی یک نفر!/نرخگذاری کردیم اما سلیقه‌ای عمل می‌شود!

مدیرکل اداره غله و خدمات بازرگانی مازندران با بیان اینکه یکی از مشکلاتی که ما در موضوع کیفیت نان و تعدد بیش از نیاز خبازی‌ها در استان داریم، جزیره‌ای بودن مسئولیت‌ها در حوزه نان است؛ گفت: متاسفانه ما فردی را هم داریم که 6 نانوایی دارد  و این فضاهایی است که قوانین صنفی به این افراد می‌دهد.

به گزارشمازند اصناف؛ سید محمد جعفری در نشست خبری عصر امروز با اصحاب رسانه با بیان اینکه از اول شهریور ماه، شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو، منحل و  به  اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران تبدیل شد؛ گفت: با تصمیم هیأت وزیران مصوبه اصلاحیه آیین نامه اجرای قانون تمرکز وظایف و اختیارات مربوط به بخش کشاورزی در وزارت جهاد کشاورزی لغو و وظایف و اختیارات وزیر و وزارت صنعت، معدن و تجارت در شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران و شرکت‌های زیر مجموعه آن از جمله شرکت‌های غله، مجددا بر قرار می‌شود.

وی افزود: خرید تضمینی محصولات کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی از قبیل کلزا، آفتابگردان و سویا و خرید توافقی برنج و شکر و همچنین ذخیره سازی کالاهای راهبردی و تنظیم بازاری از مهم‌ترین ماموریت‌های این اداره کل است.

جزیره‌ای بودن مسئولیت‌ها در حوزه نان

مدیرکل اداره غله و خدمات بازرگانی مازندران با بیان اینکه یکی از مشکلاتی که ما در موضوع کیفیت نان و تعدد بیش از نیاز خبازی‌ها در استان داریم، جزیره‌ای بودن مسئولیت‌ها در حوزه نان است؛ تصریح کرد: ما دو برابر نیاز استان، خبازی داریم که این موضوع به حذف قانون فواصل صنفی و صدور بی رویه مجوز بر می‌گردد که ما برای کنترل این موضوع، منشور کارگروه آرد و نان را در 32 بند آماده کردیم که اگر خبازی می‌خواهد کیفی و اقتصادی باشد باید بدان عمل کند.

فعالیت دو هزار آزادپز در مازندران تا مالکیت 6 نانوایی از سوی یک نفر!/یک سوم خبازی‌های مازندران اجاره‌ای هستند


این مقام مسئول با اشاره به وجود دو هزار خبازی آزاد در استان اعلام کرد: سرانه آرد روزانه این واحدها حداکثر کمتر از 5 کیسه است که به لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه نیست.

جعفری افزود: متاسفانه ما فردی را هم داریم که 6 نانوایی دارد که همین‌ها مدعی کیفیت هم هستند و این فضاهایی است که قوانین صنفی به این افراد می‌دهد و از سویی دیگر یک سوم خبازی‌های مازندران، اجاره‌ای هستند.

وی یادآور شد: ما می‌توانیم در کنار صدور مجوز به خباز‌ی‌ها، آن را به افرادی بدهیم که این کاره باشند، یا اینکه قانون وضع کنیم که هر اسم تنها مجاز به دریافت یک پروانه است و یا خبازی‌ها را پالایش و تعدیل کنیم تا به یک حد ایده‌آلی برسیم.

نرخگذاری کردیم اما سلیقه‌ای عمل می‌شود!


مدیرکل اداره غله و خدمات بازرگانی مازندران تاکید کرد: ما سال گذشته جزو اولین استانی در کشور بودیم که برای آزادپزها، نرخگذاری کردیم اما متاسفانه این نرخنامه در بسیاری از خبازی‌ها نصب و اجرایی نشد و به طور سلیقه‌ای نرخگذاری از سوی خبازی‌ها در حال انجام است که باید اصلاح شود.

فعالیت 5300 خبازی در مازندران تا نبود مدرس درجه یک برای آموزش!


این مقام مسئول با اعلام اینکه ما در فنی و حرفه‌ای، مدرس درجه یک برای آموزش خبازان نداریم؛ افزود: رسیدن تعداد 4 هزار و 200 خبازی استان در مدت کوتاهی به 5 هزار و 300 خبازی؛ مطمئنا موجب آسیب می‌شود.

بی رغبتی کشاورزان به فروش برنج علیرغم وجود تقاضا

جعفری با بیان اینکه قیمت برنج طارم طی سال‌جاری قیمت مطلوبی برای کشاورزان است؛ گفت: رصدها نشان می‌دهد علیرغم قیمت مناسب برنج طی سال‌جاری و وجود تقاضا برای خرید آن، کشاورزان رغبتی به فروش ندارند.

به گفته وی، طی سال گذشته و علیرغم وجود مراکز خرید تضمینی برنج در استان، حتی یک کیلو برنج در این مراکز خریداری نشد و بازار برنج، خودش را تنظیم کرد.

 

انتهای پیام/

» برچسب ها : , جعفری , غله , خبازان , نرخ , آزادپز , قوانین , صنفی , مازندران , جعفری , غله , خبازان , نرخ , آزادپز , قوانین , صنفی , مازندران



مطالب مشابه


مطالب تصادفی

Go to TOP
طراحی و پیاده سازی : کیمیا سامانه
داده پرداز کیمیا