اخبار مازند اصناف پایگاه اطلاع رسانی اصناف مازندران - کد خبر : 37238 مورخ:[1398-05-28 13:48:01]
 افت ۱۵ درصدی مصرف محصولات لبنی در مازندران
نایب رئیس انجمن صنایع غذایی مازندران اعلام کرد

افت ۱۵ درصدی مصرف محصولات لبنی در مازندران

نایب رئیس انجمن صنایع غذایی مازندران میزان افت مصرف محصولات لبنی را در استان حدود ۱۵ درصد اعلام کرد.

به گزارش مازند اصناف؛ اسماعیل خاتمی مقدم  با بیان اینکه رابطه بخش صنعت با حوزه اطلاع رسانی قطع است درباره بالابودن قیمت محصولات لبنی اظهار داشت: در حال حاضر شاهد ۱۵ درصد افت مصرف محصولات لبنی هستیم و ۷۰ درصد قیمت تمام شده لبنیات را شیرخام و بقیه را دستمزدها و سایر هزینه ها تشکیل می دهد.

وی با بیان اینکه قیمت شیر خام  نسبت به سال قبل ۸۰ درصد رشد یافته افزود: صنایع سلولوژی نیز رشد ۱۸۰ درصدی رسیده است.

وی با عنوان اینکه اقتصاد دستوری به نفع تولیدکنندگان و مشتریان نیست گفت: کمتر از ۳۰ درصد محصولات غذایی که مصرف می شود صنعتی و مابقی غیرصنعتی است.

حسن مکرمی مدیر نظارت بر مواد غذایی، بهداشتی و آشامیدنی علوم پزشکی مازندران درباره پالم و مصرف آن گفت: در مصرف لبنیات باید سراغ لبنیات پاستوریزه رویم.

وی با اشاره به تشکیل قرارگاه غذایی در سازمان غذا و دارو گفت: شاخص مخاطرات گروه های مختلف غذایی از این طریق شناسایی خواهد شد و وظیفه دولت و دستگاه های نظارتی، کاهش مخاطرات است./مهر

» برچسب ها :



مطالب مشابه


مطالب تصادفی

Go to TOP
طراحی و پیاده سازی : کیمیا سامانه
داده پرداز کیمیا