اخبار مازند اصناف پایگاه اطلاع رسانی اصناف مازندران - کد خبر : 36374 مورخ:[1398-02-07 10:29:01]
پخت نان محلی مازندران به روایت تصویر

پخت نان محلی مازندران به روایت تصویر

به گزارش مازند اصناف؛ بانوان روستایی مازندرانی در مناطق ییلاقی استان نان مورد نیاز خود را در تنورسر یا به گویش بومی «تَنیرسر» یا «تَندیر» که اغلب با چوب و گل ساخته می‌شود پخت کرده و این نان‌ها با شیر و زرده تخم مرغ و کنجد نیز آغشته می‌کنند.

نان‌های محلی به دو صورت «قرص نان و پنجه کش» تهیه می‌شود.

 

 

انتهای پیام/

» برچسب ها :



مطالب مشابه


مطالب تصادفی

Go to TOP
طراحی و پیاده سازی : کیمیا سامانه
داده پرداز کیمیا